Čakáme dvojičky 🙂
Ahojte baby je tu niekto kto ma dvojičky alebo čaká dvojčatka? Ja tiež čakám dvojčatka preto by som rada pokecala s niekym kto je tiež na tom rovnako 🙂
Podľa mňa su ženy ktoré rodili prirodzene dvojičky. Mne ide o to aby po pôrode som bola schopná sa o bábätká postarať. A myslím ze po prirodzenom sa zotavuješ rýchlejšie ale ajtak ako doktori povedia tak bude. Ci už sekcia alebo prirodzený hlavne nech sa detičky narodia zdravucké to je to najdôležitejšie 🙂
Ahojte baby ako sa vam spi ja som 31 tt a zacina to byt katastrofa v noci sa budim na bolest brucha ked spim na boku,mam ho potom dost tvrde a boli ma ,boli ma aj v podbrusku a aj krize ma bolia a ked sa dam na chrbat tak z boku tiez to nie je ok a len tak tak pretrpim do rana ...rano uz je to lepsie ked sa zobudim a idem hore ...ale v noci mam zase pocit ze asi uz rodim ...no strach .... ako to mate vy? Mate nejaku radu prosim , dakujem
Ahojte , tiež čakám dvojičky , som v 22 TT a bude to chlapček a dievčatko 🙏😊
ahojte, je tu niektora, ktorejsa to uz krati ako mne? ja som aktualne uz zacala 37tt a termin SC mi dali na 28.4.
Kedy ste v druhom tehotenstve pri dvojčatách pocítili prvé pohyby?
Ja už mám druhé tehu a navyše čakáme dvojky. Tak som zvedavá kedy to príde. Aj keď občas zacítim také chutné tlačenie. Hmm aj ked druhé tehu ale predsa keďže sú dva tak ke to niečo iné nové
Baby mala ste niektorá občasné akoby také pichanie na jednej zo strán. Mne najčastejšie na pravej strane nechapem prečo. Ale nic nic a zrazu pich pich a to trva aj 20 minút. Potom kľud a hoc kedy potom zase. V 16tt som bola na kontrolu a pri meraní mali jedno CRL 106 a druhe CRL 111.sú to dobre miery?
Dievčatá dlho ste sa žiadna neozvala.ako ste na tom???
my sme mali teraz v utorok 8 týždňov😊
Ahojte tak už aj my sme sa dočkali 👶👶🥰😍 máme 2 chlapčekov,tajne som dúfala že bude dievčatko ale nedala by som ich za nič na svete.narodili sme sa 23.7. v 37+4,Jakubko 3160g a 48cm, Šimonko 2160g a 44cm.

@serena82 ja mam trojkombinácia taky za sebou