Časté tvrdnutie brucha v 29. týždni

domi77
4. apr 2018

Som v 29tt...a casto mi tvrdne brucho. Mam kludovy rezim...lebo som bola pred viac ako tyzdnom v nemocnici s tym tvrdnutim a bolestami. Nasadili mi magnezium,lieky na udrzanie Duphaston a zelezo. Brucho mi tvrdlo a trvdne stale ale bezbolestne. Teraz sem tam to zaboli,ale nic hrozne. Dnes som si ratala kolkokrat mi stvrdne a od rana do teraz cize za 12h to bolo zatial 42krat. To je asi moc,ze? Nie som prvorodicka!

katharines
4. apr 2018

Aky horcik beries a kolko?

domi77
autor
4. apr 2018

Mudr mi dal magneB6 2x denne na odporucanie z nemocnice ... preco? na tom zalezi aka to je znacka?

katharines
4. apr 2018

@domi77 ano. Minule tu bola debata, kde lekarka pisala, ze B6 sa v tehotenstve nema brat kvoli moznej neurotoxicite na dietatko. Avsak si uz v 29tt, tak neviem. Avsak ako dobry Mg sa v tehotenstve odporuca Magnerot alebo Magnesium lactici, ktore su dobre vstrebatelne a davkovanie je na odporucanie lekara az 8 tabliet. Mozno ti dr. Odporuci zvysit horcik na 4 tablety. A zelezo mas ok?

domi77
autor
4. apr 2018

železo mám na hranici celý život...a to beriem tiež...Matofer 1x denne. Dali mi to až teraz v nemocnici.

srdiecko9
4. apr 2018

@domi77 mala som to iste a brala magnerot. Keď boli dni, že tvrdlo často, tak 8 tbl denne..a ležala som viac-menej ..

katharines
4. apr 2018

@domi77 Maltofer je ok, horcik by som zvolila Magnerot. Jedz teraz aj tmavu zeleninu a ovocie, cviklu, kapustovitu zeleninu, kys listovu kazdy druhy den, cucoriedky...

domi77
autor
5. apr 2018

No tak zienky prave som prisla z pohotovosti...v noci zacali bolesti. Ale vsetko ok - nerodime este. Pichli mi nejaku stiplavu injekciu, odporucili viac magnezia a kludovy rezim...

katharines
5. apr 2018

@domi77 tak skus ten Magnerot. Vela zdravia vam obom.

katharines
5. apr 2018

@domi77 a skus si davat cerstvo pomlete lanove semienka (1 polievkova lyzica) s lyzicou lanoveho oleja (musi byt v chladnicke a do mesiaca zjest) do kefiru (ak mozes).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre