Celodenné tvrdnutie bruška v 39. týždni
ahojte, viem, že je tu takýchto tém vela, ale ja som sa chcela spýtať, či je normálne, že mám tvrdé brucho celý deň... vlastne od rána...aj ma pobolieva... nechcem robiť paniku, malá sa hýbe a ja sa síce necítim najlepšie, ale ani najhoršie... na poradňu idem v utorok...Stvrdlo mi asi 3.krát za celé tehotenstvo...tak neviem či mi môže tvrdnúť aj takto dlhsie... ďakujem
stimuluje rucne to znamena co? 😀
@drobcek11
@erikasofiina ahojte, tak ja mam zajtra prvy termin a v stredu druhy... takze, uz mozem, aj mne kazdy hovoril, ze porodim skor a nic z toho...aj ja sama som si to myslela... dnes v noci som nemala ziadne kontrakcie, tak dufam, ze dnes sa nenarodi... teda aspon nie do polnoci... ja neviem ci sa bojim, aj ano aj nie, ale dobre je ze nemam cas nad tym rozmyslat, pretoze stale nieco robime...zatial nam drzim palce...🙂 v utorok ideme na poradnu...
@emakiki ahoj hm no neviem lepsie je ked sa ti porod spusti sam a bez vyvolavacky.Ja som uz taka nervozna,modlim sa aby som porodila do terminu lebo inak vyvolavacka ☹ a este sa bojim toho ze budem chora lebo moja dcerka od vcera kasle ☹
@emakiki ahoj, mne asi odtiekla zatka dnes rano, vsimla som si ze mam taky hlien uz takmer tyzden ale vcera pri sprchce mi vyslo trosku viacej a dnes rano popri tom ako som bola navstivit zachodovu misu mi vyslo celkom dost bez krvi len take trosku akoby do zlta myslim ze to bola ta zatka tak uvidime co sa bude diat dalej ja by som to chcela stihnut do utorku :Ddrzkam palceky daj urcite vediet ak uz budes mat po 🙂
@erikasofiina no jasne, to chcem aj ja, ale ved nebudu ti hned vyvolavat, este pockaju nie? u nas nechavaju max. tyzden pretahovat...tak aj ja dufam, ze sa mi porod spusti sam....tiez sa bojim vyvolavacky ☹
@drobcek11 jej no super...tak ak je to ono, uz to dlho trvat nebude... inak ja v poslednej dobe si davam intimku a tiez sledujem nieco hnede, ale to trva uz par dni a ked sa utriem tak nic...ciste, iba na tej intimke to vidim...to asi nebude ono... jasne dam vediet, ale ja asi az ked sa vratim z porodnice, aj by som si zobrala PC, lebo tam mame wifi, ale neviem ci budem mat na to cas... a v telefone som net este neskusala...
@drobcek11
@erikasofiina
dnes na poradni, zase nic... stale na prst otvorena, kontrakcie ziadne, ak do piatku nic, tak ma beru... ☹
@emakiki no tu nepozeraju na kolko si otvorena :D takze neviem ci vobec som otvorena ked sme boli v nemocke pred tyzdnom lebo som myslela ze mam kontrakcie tak akurat vtedy ma pozreli a nebola som vobec otvorena no odvtedy ma nik nepozrel, tu sa caka az na finale :D ja mam malu nizko uz veeeelmi dlho no nic sa nedeje nechce sa jej vonku 🙂 aj tebe drzim palce aby vsetko dobre postupovalo neboj ja ratam tak max do tyzdna ich mame u seba 🙂
@emakiki ahoj no a kedy to mas termin?lebo ja mam v piatok termin a stvrtok idem do poradne tak uvidime ako dopadnem 😉
@drobcek11 no to je asi iste ze do konca tyzdna ich mame vonku, ale co do vtedy...ja som nikdy nebola v nemocnici...tak neviem ani ako to tam chodi...a som z toho nervozna... ☹ mne dnes brali krv, lebo ze zabudli mi zobrat ked mali...ohromne...ci vobec stihnu prist aj vysledky...
@erikasofiina ja mam zajtra 29....drzim palce na stvrtok
@emakiki Dakujem aj ja tebe drzim palce aby si to mala do piatku za sebou 😉
@drobcek11
@erikasofiina no co baby? ako? este ste doma ako ja? ja som prave v strese, pretoze, som bola v sprche a mam taky pocit, ze mi zacala odtekat voda... niekde som citala, ze to vyzera ako vajecny bielok...a presne take to bolo... ale bolo toho len trochu akurat som si obliekla nohavicky s intimkou a ta ostala cela mokra....ked som ju vymenila, doteraz je sucha... tak som zmätená.... ☹
.
@drobcek11
@erikasofiina ahojte, tak ako? nas dnes poslali domov a v pondelok vyvolavanie... ☹

@erikasofiina ja zijem v uk tu sa vyvolava porod v nemocke az ked si v 42 tt dovtedy sa akurat v 41 tt stimuluje rucne 😀 takze by som rada sla kym nepride koniec 41tt 😀