icon

Celodenné tvrdnutie bruška v 39. týždni

emakiki
19. máj 2013

ahojte, viem, že je tu takýchto tém vela, ale ja som sa chcela spýtať, či je normálne, že mám tvrdé brucho celý deň... vlastne od rána...aj ma pobolieva... nechcem robiť paniku, malá sa hýbe a ja sa síce necítim najlepšie, ale ani najhoršie... na poradňu idem v utorok...Stvrdlo mi asi 3.krát za celé tehotenstvo...tak neviem či mi môže tvrdnúť aj takto dlhsie... ďakujem

drobcek11
25. máj 2013

@erikasofiina ja zijem v uk tu sa vyvolava porod v nemocke az ked si v 42 tt dovtedy sa akurat v 41 tt stimuluje rucne 😀 takze by som rada sla kym nepride koniec 41tt 😀

erikasofiina
25. máj 2013

stimuluje rucne to znamena co? 😀

emakiki
autor
26. máj 2013

@drobcek11
@erikasofiina ahojte, tak ja mam zajtra prvy termin a v stredu druhy... takze, uz mozem, aj mne kazdy hovoril, ze porodim skor a nic z toho...aj ja sama som si to myslela... dnes v noci som nemala ziadne kontrakcie, tak dufam, ze dnes sa nenarodi... teda aspon nie do polnoci... ja neviem ci sa bojim, aj ano aj nie, ale dobre je ze nemam cas nad tym rozmyslat, pretoze stale nieco robime...zatial nam drzim palce...🙂 v utorok ideme na poradnu...

erikasofiina
26. máj 2013

@emakiki ahoj hm no neviem lepsie je ked sa ti porod spusti sam a bez vyvolavacky.Ja som uz taka nervozna,modlim sa aby som porodila do terminu lebo inak vyvolavacka ☹ a este sa bojim toho ze budem chora lebo moja dcerka od vcera kasle ☹

drobcek11
26. máj 2013

@emakiki ahoj, mne asi odtiekla zatka dnes rano, vsimla som si ze mam taky hlien uz takmer tyzden ale vcera pri sprchce mi vyslo trosku viacej a dnes rano popri tom ako som bola navstivit zachodovu misu mi vyslo celkom dost bez krvi len take trosku akoby do zlta myslim ze to bola ta zatka tak uvidime co sa bude diat dalej ja by som to chcela stihnut do utorku :Ddrzkam palceky daj urcite vediet ak uz budes mat po 🙂

emakiki
autor
26. máj 2013

@erikasofiina no jasne, to chcem aj ja, ale ved nebudu ti hned vyvolavat, este pockaju nie? u nas nechavaju max. tyzden pretahovat...tak aj ja dufam, ze sa mi porod spusti sam....tiez sa bojim vyvolavacky ☹

emakiki
autor
26. máj 2013

@drobcek11 jej no super...tak ak je to ono, uz to dlho trvat nebude... inak ja v poslednej dobe si davam intimku a tiez sledujem nieco hnede, ale to trva uz par dni a ked sa utriem tak nic...ciste, iba na tej intimke to vidim...to asi nebude ono... jasne dam vediet, ale ja asi az ked sa vratim z porodnice, aj by som si zobrala PC, lebo tam mame wifi, ale neviem ci budem mat na to cas... a v telefone som net este neskusala...

drobcek11
26. máj 2013

@emakiki no este stale nic :D

emakiki
autor
27. máj 2013

@drobcek11 ani my, aj ked som mala celu noc pocit ze to na mna uz ide.

drobcek11
27. máj 2013

@emakiki ten pocit doverne poznam 🙂

emakiki
autor
28. máj 2013

@drobcek11
@erikasofiina
dnes na poradni, zase nic... stale na prst otvorena, kontrakcie ziadne, ak do piatku nic, tak ma beru... ☹

drobcek11
28. máj 2013

@emakiki aj ja som dnes mala poradnu ak do nedele nic tak mi budu vyvolavat 'rucne' a ked ani vtedy nic tak v utorok do nemocnice....dufam ze nasa mala sa teda rozhodne prist do nedele 🙂

emakiki
autor
28. máj 2013

@drobcek11 a ako si na tom? ja som naposledy bola na tesny prst a dnes na volny prst... neviem ci to ma nejaky vyznam, ale hadam ano...a mala ze vobec neni nizko...a ja ju uz citim az neviem kde...tak drzim palce aby si to rozmyslela...

drobcek11
28. máj 2013

@emakiki no tu nepozeraju na kolko si otvorena :D takze neviem ci vobec som otvorena ked sme boli v nemocke pred tyzdnom lebo som myslela ze mam kontrakcie tak akurat vtedy ma pozreli a nebola som vobec otvorena no odvtedy ma nik nepozrel, tu sa caka az na finale :D ja mam malu nizko uz veeeelmi dlho no nic sa nedeje nechce sa jej vonku 🙂 aj tebe drzim palce aby vsetko dobre postupovalo neboj ja ratam tak max do tyzdna ich mame u seba 🙂

erikasofiina
28. máj 2013

@emakiki ahoj no a kedy to mas termin?lebo ja mam v piatok termin a stvrtok idem do poradne tak uvidime ako dopadnem 😉

emakiki
autor
28. máj 2013

@drobcek11 no to je asi iste ze do konca tyzdna ich mame vonku, ale co do vtedy...ja som nikdy nebola v nemocnici...tak neviem ani ako to tam chodi...a som z toho nervozna... ☹ mne dnes brali krv, lebo ze zabudli mi zobrat ked mali...ohromne...ci vobec stihnu prist aj vysledky...

emakiki
autor
28. máj 2013

@erikasofiina ja mam zajtra 29....drzim palce na stvrtok

erikasofiina
28. máj 2013

@emakiki Dakujem aj ja tebe drzim palce aby si to mala do piatku za sebou 😉

emakiki
autor
30. máj 2013

@drobcek11
@erikasofiina no co baby? ako? este ste doma ako ja? ja som prave v strese, pretoze, som bola v sprche a mam taky pocit, ze mi zacala odtekat voda... niekde som citala, ze to vyzera ako vajecny bielok...a presne take to bolo... ale bolo toho len trochu akurat som si obliekla nohavicky s intimkou a ta ostala cela mokra....ked som ju vymenila, doteraz je sucha... tak som zmätená.... ☹

drobcek11
30. máj 2013

@emakiki mozno zatka ja som takto isto raz v sprchce trosku a o par dni mi vyslo na intimku take hlienove biele ,stale doma ale mam horucku tak asi idem volat do nemocky nakolko prenasam a mam trosku strach ci je vsetko oki

emakiki
autor
30. máj 2013

@drobcek11 no toto bolo skor priesvitne... no ked mas horucku ci teplotu tak radsej utekaj... ja rozmyslam ze asi behnem aj ja..uvidim, este pockam... lebo zajtra mam aj tak rano byt v nemocke...na lacno a pobalena ☹

drobcek11
30. máj 2013

@emakiki tak ti drzim palceky teda nech vsetko dobre dopadne 🙂

emakiki
autor
30. máj 2013

@drobcek11 aj ja tebe...aj ked som sa potesila, pretoze by som chcela aby sa to same rozbehlo, som v strese...dufam, ze mam len malu pauzu a o chvilu to bude pokracovat...uz si volala? co ti povedali?

drobcek11
30. máj 2013

@emakiki este nie no klesla mi rano po tabletke ale opat mi stupa teraz mam 37,3 myslis ze mam volat? za skusku nic nedam , neboooj zvladneme to drobci su co chvila s nami

emakiki
autor
30. máj 2013

@drobcek11 no myslim, ze by si mala aspon zavolat, ked uz nie letiet tam... nemyslim si ze teplota v tvojom stadiu je ok...

emakiki
autor
31. máj 2013

.

emakiki
autor
31. máj 2013

@drobcek11
@erikasofiina ahojte, tak ako? nas dnes poslali domov a v pondelok vyvolavanie... ☹

drobcek11
1. jún 2013

@emakiki Ahoj ja v nemocke v ten den co mala teplotu som isla a v noci mi dali cipok dnes uz mam druhy lebo prvy mi nezabral tak cakam co bude .drzim palce

emakiki
autor
1. jún 2013

@drobcek11 takze ti to zacali vyvolavat? drzim moc palce, aby sa to rychlo rozbehlo a mala uz za tym... mna to caka v pondelok...dufam, ze hned zaberie a nebude to trvat dlhsie ako par hodin..

drobcek11
6. jún 2013

@emakiki ahoj tak my uz sme na svete, 2.6.2013 nebolo to lahke ale sme zdravi a krasni a to je lavne 🙂 daj vediet uz to mas asi aj ty za sebou