Chcú mi vyvolavať pôrod
Ahojte,dnes mi primár na vizite povedal,ze ak sa do piatka malinka nevypyta sama tak v piatok porodime.Ako prebieha vyvolavany porod?Prosim poradte,vraj to viac boli...
wow porod na mk nazivo!
@henikapetko drzim palce ja som mala 5 minutove kontrakcie este peknych par hodin,dnes je to presne 15 mesiacov 🙂
@henikapetko vidis a tak si sa bala.....super tesim sa....poobede to mas za sebou 😵 😵
aha az teraz pozeram o kolkej si to pisala,tak uz mozno je aj na svete
@deniska96 no teba to viac nebolelo lebo pitocin ti pichli na zaciatku druhej doby porodnej a to je velky rozdiel. keby ti ho pichli v prvej dobe a na par hodin, tak by si ten rozdiel videla. 🙂
@lubka1983 tak baby dakujem vam za rady presne o 8:20 som sa stala mamou mala ma 48cm a 3250g,pôrod trval 6 hodín.Malá som pri sebe muža,no uz teraz viem,ze mi bol nenormalnou oporou.Trošku sme to mali tahsie pri tlačení,ale sme zdraví,prežili sme to,aj manzelova ruka
@henikapetko super gratulujem a vela zdravia
@henikapetko len ticho zavidim, ja uz by som tak chcela mat po tom 🙂
@henikapetko Síce ti tu neodpisujem (nemám skúsenosť s vyvolávaním), niekde inde som ti radila v nejakých veciach ohľadne dávok, ale sledujem každý deň ako postupujete 🙂 Tak už to máte za sebou, veľmi gratulujem! Až mi je teraz ľúto, že ja som nerodila prirodzene, doteraz mi to bolo viac-menej jedno. No neviem, či dám druhé dieťa prirodzene po prvej sekcii a ako minimálne 38 ročná ☹
mne vyvolavali porod ale bez oxytocinu, len vvkladali tabletky rodila som od stvrtku 10.00 a mala prisla na svet v sobotu o poldeviatej....
@henikapetko jej gratulujem, prajem vam vela zdravicka 🙂 😵
klikla som na temu, lebo ma zaujal nazov "chcu mi vyvolat porod". k tomu len tolko: mne chceli tiez vyvolat porod a vies preco? ziadne zdravotne komplikacie, prenasanie a tak... dr chcel stihnut lyzovacku!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 "Dr" Hrabcak.... otras.... tak rychlo som este nikoho neposlala do r.ti ako jeho 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😔

Baby uz som na sale....mám za sebou opustiť,sprchu kontrakcie každých 5min,skackam na lopte,takze mala sa pýta sama 🙂