icon

Chcú mi vyvolavať pôrod

henikapetko
25. jún 2014

Ahojte,dnes mi primár na vizite povedal,ze ak sa do piatka malinka nevypyta sama tak v piatok porodime.Ako prebieha vyvolavany porod?Prosim poradte,vraj to viac boli...

Strana
z2
henikapetko
autor
26. jún 2014

Baby uz som na sale....mám za sebou opustiť,sprchu kontrakcie každých 5min,skackam na lopte,takze mala sa pýta sama 🙂

tova
26. jún 2014

wow porod na mk nazivo!

renca910
26. jún 2014

@henikapetko drzim palce ja som mala 5 minutove kontrakcie este peknych par hodin,dnes je to presne 15 mesiacov 🙂

lubka1983
26. jún 2014

@henikapetko vidis a tak si sa bala.....super tesim sa....poobede to mas za sebou 😵 😵

lubka1983
26. jún 2014

aha az teraz pozeram o kolkej si to pisala,tak uz mozno je aj na svete

daniela1983
26. jún 2014

@deniska96 no teba to viac nebolelo lebo pitocin ti pichli na zaciatku druhej doby porodnej a to je velky rozdiel. keby ti ho pichli v prvej dobe a na par hodin, tak by si ten rozdiel videla. 🙂

henikapetko
autor
26. jún 2014

@lubka1983 tak baby dakujem vam za rady presne o 8:20 som sa stala mamou mala ma 48cm a 3250g,pôrod trval 6 hodín.Malá som pri sebe muža,no uz teraz viem,ze mi bol nenormalnou oporou.Trošku sme to mali tahsie pri tlačení,ale sme zdraví,prežili sme to,aj manzelova ruka

lubka1983
26. jún 2014

@henikapetko super gratulujem a vela zdravia

evitka83
26. jún 2014

@henikapetko len ticho zavidim, ja uz by som tak chcela mat po tom 🙂

havana_frost
26. jún 2014

@henikapetko Síce ti tu neodpisujem (nemám skúsenosť s vyvolávaním), niekde inde som ti radila v nejakých veciach ohľadne dávok, ale sledujem každý deň ako postupujete 🙂 Tak už to máte za sebou, veľmi gratulujem! Až mi je teraz ľúto, že ja som nerodila prirodzene, doteraz mi to bolo viac-menej jedno. No neviem, či dám druhé dieťa prirodzene po prvej sekcii a ako minimálne 38 ročná ☹

sense
26. jún 2014

mne vyvolavali porod ale bez oxytocinu, len vvkladali tabletky rodila som od stvrtku 10.00 a mala prisla na svet v sobotu o poldeviatej....

emma_932
16. júl 2014

@henikapetko jej gratulujem, prajem vam vela zdravicka 🙂 😵

klikla som na temu, lebo ma zaujal nazov "chcu mi vyvolat porod". k tomu len tolko: mne chceli tiez vyvolat porod a vies preco? ziadne zdravotne komplikacie, prenasanie a tak... dr chcel stihnut lyzovacku!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 "Dr" Hrabcak.... otras.... tak rychlo som este nikoho neposlala do r.ti ako jeho 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😔

Strana
z2