icon

Cisársky rez i napriek tomu, že je všetko v poriadku

17. okt 2022

Je na slovensku možnosť zvoliť si cisársky rez aj keď je všetko v poriadku čo sa týka prirodzeného pôrodu?

Strana
z2
ninka1991
18. okt 2022

Blok? Neprichadza do uvahy. Urobis to pre seba a pre svoje dieta. Ak nie personal ta da rychlo do poriadku 😀 ver mi ze cisarsky je horsi. Tak blok odblokuj.

lenkakravcova
18. okt 2022

Nestresuj.
Nepanikar
Viem, ľahko sa to povie ale načo dokelu čítaš a pozeráš par dni pred pôrodom nejaké traumy z pôrodov?
Možno porodíš za hodinu od kontrakcii a ani nebudeš vedieť ako.
Sú stred sa na využívanie sa v babatkovskych vecička h co si balis so sebou, daj si teplú sprchu, rozptýľ sa - zbehni na koláč, nakúpiť posledné hlúposti čo ti ešte chýbajú. Kým máš čas. Potom to už bude s dieťaťom komplikovanejšie. Máš posledné dni kedy môžeš myslieť na seba. Využi ich. 🙂

guiseppinka
18. okt 2022

Zle zadavas do googla... Zadaj si hypnoporod a bude sa ti lahsie citat a tie krasne zazitky🥰

autor
18. okt 2022

@lenkakravcova no určite som nechcela čítať traumatické zážitky z pôrodu chvílku pred svojim vlastným. Skor som chcela vedieť rôzne praktiky ktoré zlepšujú alebo teda zlahčujú, zrýchlujú klasický pôrod ako napríklad nejaké správne dýchanie, existujú rôzne cvičenia ktoré vraj dopomáhajú. Chcela som si naštudovať tieto veci a nejako namňa vybafla stránka kde bolo viac negatívnych zážitkov ako tých zvládnutelných.
@guiseppinka skusilm pozrieť ďakujem.

Reálne ak by mal pôrod trvať hodinu kašlem na to vydržím to aj keby čo. Moja smrť je keď si predstavím že niektoré ženy rodia 12, 18, 24 hodín atak ďalej🙈

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2