Cítili ste, že sa už blíži pôrod?
Alebo vám bolesti začali z ničoho nič?Ja sa dnes cítim strašne divne a neviem, či na mňa niečo lezie, alebo sa začína pôrod. Je mi chladno, aj horúco zároveň. Pobolievajú ma kríže
Bolí ma lonová kosť a celkovo sa cítim tak inak. Ako to bolo u vás?
Mne večer odtiekla plodová voda, takže som vedela, že to začalo. Išli sme do pôrodnice. Nemala som však žiadne bolesti. Keď začali kontrakcie, zaznamenávala som ich do aplikácie v mobile. Bolesti boli najmä v podbrušku (kŕče), neskôr aj kríže a šialené tlaky na konečník, ktoré som mala dlho... Dieťa sa narodilo 31 hodín po odtečení plodovej vody.
Ja som prenášala 8 dni, každý deň som sa zobudila s pocitom kokoos, už dnes to určite príde boli má to a to, poslickovia a neviem čo. Aj mamke som iz posledné dni písala že určite do večera porodim😁 a teda porodila som až na 8 deň, kontrakcie prišli z ničoho nič
Nie, keby uz manzel na mna nekrical ze " obliekaj sa ideme ty rodiiis" tak by som porodila v kuchyni. 🤣 V porodnici som za 1 hodinu porodila.
Nie, nič som necítila, vyspala som sa do ružová, ráno odišla zátka, prišli prvé kontrakcie, dala sprchu, išli sme do pôrodnice a do pár minút bola dcéra na svete.

Me od rana bolely krize a kolem 14 prisly prvni slabe kontrakce. Drzim pesti ❤️