icon

Clexane a sekcia

pusinka263
5. mar 2017

Ahoj.prosim kolko hodin pred sekciou vam podali clexane?ja beriem 0.6ml. Dakujem

pininka
5. mar 2017

Ja beriem 0,4 ale minule som sa trošičku porezala a nevedela som si zastaviť krvácanie, tiež ma čaká cisársky, vysvetlili ti to nejako, že ako je to pri pôrode, alebo čo s tým?

pusinka263
autor
5. mar 2017

@pininka ja som pri prvom babatku brala tiez 0.4 a hematologicka mi napisala dos spravy ze poslednu inj.podat 12h pred porodom...tentoraz ma.vsak este objednala 2 dni pred terminom takze neviem.ale tiez to bude 12h minimalne si, myslim.len neviem naisto

pininka
5. mar 2017

No ja sa musím teraz v utorok opýtať,lebo predtým som nikdy nebrala,nemám s tým skúsenosti.

bocianka123
5. mar 2017

tých 12 hodín minimálne.. by mal byť odstup..

pusinka263
autor
5. mar 2017

@bocianka123 dakujem

petkaapalo
17. mar 2017

@pusinka263
@bocianka123
@pininka
ahojte zienky, mohla by som sa vas spytat, beriem clexane a pred chvilou som krvacala z nosa, nie vela, asi do minutky sa mi to zastavilo, ale aj tak ma to vystrasilo... je to v pohode? beriem to prvy tyzden - deviaty tyzden tehotenstva. dakujem za kazdy nazor a prajem pekny den.

pininka
17. mar 2017

Ak sa ti to podarilo zasravit, tak je to ok. Vseobecne v tehotenstve sa moze stat castejsie, ze budes krvacat, aj zo zubov napr,lebo je vsetko viac prekrvene, a zilky skor praskaju. Ale spomen to ked pojdes k doktorke,hlavne ak by sa to opakovalo.

petkaapalo
17. mar 2017

@pininka dakujem velmi pekne za radu.

pininka
17. mar 2017

@petkaapalo nemas zaco, ja idem v pondelok na hematologiu, tiez som zvedava co mi povie,ze dokedy mam este tie injekcie brat

petkaapalo
17. mar 2017

@pininka ja si ich picham od 9. tyzdna a vraj do konca tehotenstva... drzim palce

pininka
17. mar 2017

@petkaapalo dik, aj tebe, ja nastastie len od siedmeho mesiaca