Ako prirodzene urýchliť proces pôrodu?
Zdravím. Som síce druhorodička ale zase prenášam, už som 40+1, a termin na vyvolanie mi dali až 23.3. Prosím nemáte tipy ako to vyvolať skôr?😃 okná mám umyté, zem aj špáry sú čisté, aj muža som zapojila a furt nič 🤦🏽♀️ hemilton už robený 2x a takisto nič. Celkom sa obavám vyvolávania balonikom a liekmi
vraj sex. 🙂
Robis maximum a nie vsetko je v tvojej moci ovplyvnit....zazila som 4dnove vyvolavanie ktore aj tak skoncilo cs tak chapem tvoje obavy ale zasa kazde telo aj tehu je ine....ja som chodila este vela na prechadzky a ako dement s jednou nohou na obrubniku druha na ceste...aj to je odporucane 🤣🤣
Robis maximum a nie vsetko je v tvojej moci ovplyvnit....zazila som 4dnove vyvolavanie ktore aj tak skoncilo cs tak chapem tvoje obavy ale zasa kazde telo aj tehu je ine....ja som chodila este vela na prechadzky a ako dement s jednou nohou na obrubniku druha na ceste...aj to je odporucane 🤣🤣
@anonym_99b924 a to som rodila az 41+4 cize za ten tyzden mas koooooopa casu aby sa to roZbehlo...drzim palce
@anonym_99b924 a to som rodila az 41+4 cize za ten tyzden mas koooooopa casu aby sa to roZbehlo...drzim palce
@anonym_99b924 no prvú som rodila 41+5, našťastie vyvolávanie som sa vyhla ale teraz sa nejako viacej bojím

Ako zena co stale prenasala a ano skusala vsetko Ti mozem povedat tolko, ze dieta vie kedy je jeho cas... Si "len 40+1". Viem ze je to otrava, ale len cakat. Nic "ucinne a realne" porod nespusti. Jasne ze zeny maju prupovidky kedy nastal porod - ale v tomto case nastat porod moze hockedy, bez ohladu na to, ci si predtym nieco prave robila, comu to potom budes prisudzovat.... 🙃
Drzim palce.