icon

Čo sa stane po nástupe do nemocky?

vacica59
31. mar 2012

Ahojte baby, potrebujem poradiť.. O 4 dni mám nástup do nemocky pretože mám termín porodu, a prvorodičky si tam vraj nechávajú. Čo mi budú robiť?? To tam budem len tak ležať a čakať ako doma?? Alebo mi dajú vyvolávačku?? Či nejake testy??

xenicka13
31. mar 2012

no ale ked je babo aj ty v poriadku naco by si tam isla 😝 ja som prenasala osem dni a bola som doma sice nedockava ale kto ti co ma urcovat kedy budes rodit ved nikto nevie kedy si presne pocala

majula25
20. júl 2012

ahojte, toto aj mna zaujíma, v pondelok mam termín a ešte sa neotváram a dr.hovorí že ked nič tak sa mám isť nahlásiť do nemocnice, a tam čo budú somnou robiť?ma stým niekto skúsenosti?dakujem

sandrika1986
21. júl 2012

Keď som sa raz jedného gynekológa pýtala, či mi budú vyvolávať pôrod v ten deň, keď podľa vyšetrení bolo všetko ok, ale som prenášala 5 deň, tak mi povedal že nie....počkajú a možno na 2.deň od hospitalizácie mi dajú injekciu na vyvolanie. Ak mi to nepomôže, tak ešte počkajú a keď to nepôjde tak cisársky bude. Ja som hospitalizáciu odmietla. prenášala som síce, ale podľa vyšetrení bolo dieťa v poriadku, tak som išla domov. Tak mi povedal, že každý druhý deň budem chodiť na kontroly a ak neporodím do konca týždňa, tak mi vyvolajú pôrod. Našťastie nič mi nemuseli vyvolávať, lebo do konca týždňa bola dcérka na svete, bol to normálny a rýchly pôrod. 😉