Dá sa prežiť pôrod bez epidurálu?
Ahojte,otázka je pre zienky krore zažili pôrod bezepi..dá sa ro prežiť?😂strasny stres mám z toho..kam sa chystam rodiť majú len jedného anest.tal väčšia pravdepodobnosť že mi ju pichnu je mala..a neviem si radsej dôjsť do nemocnice o 20 km ďalej či sa to oplatí alebo kašlem na to a nejak to prežijem😂ďakujem za všetky skúsenosti
Ked nestihnes epi, tak ti stale mozu dat nieco do zily. Ja som pri druhom porode epi nestihla, pri tretom mi zas neslo pichnut nijako do chrbta. Prezila som, paradoxne som lepsie obisla ako pri prvom porode s epi 🙂
Inak scenare mozu byt kadejake, zbytocne si to predstavujes. Kamoska aj epi stihla, ale nijako jej nezabrala. Doktori jej neverili. Nakoniec skoncila cisarskym

@veraaq Ja som mala 2 pôrody bez epi,skôr som sa bála dať to pichnúť a mať z toho problémy.Prva dcéra dostala som dvakrát vyvolavacku od rána do večera kontrakcie, nakoniec sa narodila večer pred 21hod.Zasivali ma no to bolelo viac než pôrod.Druhy syn tiež bez epi pôrod rýchly za 5 hodín bol malý na svete.A to ja mám citlivý prah bolesti a zvládla som to bez epi.