Dá sa zistiť blížiaci pôrod týždeň vopred?
Su nejake sprievodne znaky? Cca tyzden vopred?
Asi ani nie, ja som bola deň pred na kontrole a ešte to nevyzeralo na pôrod a na druhy den poobede som už bola v pôrodnici.
Druhý tehotenstvo tiež, bola som na poradni a nevyzeralo to na pôrod a pre zdravotné dôvod mi mali vyvolávať pôrod pred termínom, na druhý deň ráno som mala prísť na príjem, no ja som prišla o 6 ráno už rodiť 😀
U mna vobec. Vecer este zurka v bazene a o 12:30 mi zacala odtekať plodová voda ako som sa zobudila a isla do sprchy a tlačilo ma ako keby na stolicu.
Vobec nemusis mat priznaky. Syn sa narodil 4dni po termine a ziadny poslickovia, nic. Dcera sa narodila den pred terminom a to mi dr od 38tt hovorila, ze uz to vyzera na porod a ja som stale chodila na poradne a stale mi tvrdila, ze uz na dalsiu nedojdem.
To ani lekar nevie, moze sa to velmi rychlo zmenit, aj ked je zavreta na 100zamkov, tak do par hodin moze byt dieta na svete. A zeny co sa otvaraju od 20tt mozu prenasat.
To je individualne..pri synovi nic, tak vyvolavali..pri dcerke som mala priznaky ze sa nieco asi deje par hodin predtym ako mi odtiekla hl.zatka..cca o 18tej priznaky,,potom nic,,o 00:00 hl.zatka a o pol siestej rano v den terminu bola na svete.
U mna nie. Tak pol dna az 24h pred.
Ja som bola 13h pred narodenim syna na vyšetrení, na pásoch nič, všetko zatvorené, pocity žiadne. O 5 hodín prišiel prvý miniatúrny náznak bolesti, o dalších 8 hodín som už mala dieťa v náručí… 🤷🏻♀️
Mne už 3 týždne vraví dr, že už je to na spadnutie a furt nič 🤷♀️posličkov mam každú noc, zátka dávno odišla, otvorená na 2 prsty, krcok spotrebovany a takto si chodím už vyše týždňa. 2 tehotenstva predtým som nemala žiadnych posličkov, prišlo to z minúty na minútu.

Nie vzdy.
Mne zacali poslickovia, teda aspon som si to myslela, den po kontrole u gynekologa, ktory tvrdil ze nic sa nedeje a uvidime sa o tyzden. Rano to zacalo, vybavila som vela veci za cely den a vecer sa syn narodil. 10 dni pred terminom.
U rovnakeho lekara, mal prave sluzbu 😃