icon

Dávajú niečo na upokojenie pri cisárskom reze?

9. feb 2025

Som po par mesiacov po sekcii a tak ma napadlo ze ci mi pichli nejaky oblbovak? Cely cas som mala na sale usmev na tvari a neskutocny pokoj v sebe ..lebo ja som inak strasny stresujuci clovek a za normalnych okomosti by som asi odpadla od strachu 😅

btus
9. feb 2025

áno, dávajú. 🙂

guudy
9. feb 2025

Samozrejme, davaju ;)
Nielen pri sekcii…

miriamzba
9. feb 2025

V SR ano, vždy, ale v CZ mi nedávali.

jeliz59
9. feb 2025

Neviem o tom.....bála som sa aj plakala pokoj ani úsmev dom nemala....😂😂😂

ayato
10. feb 2025

@miriamzba vždy určite nie. Mám za sebou tri sekcie a ani pri jednej mi nikdy nič nedali. Pri prvej mi dali možnosť , že ma počas šitia prispia liekmi, tú som využila, ale žiadne naladovky dopredu som nedostala.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
mimikarol
10. feb 2025

Mne dali. Strašne som sa bála, bola to akútna sekcia po poradni. Hneď ma nechali v nemocnici a v noci malú vybrali. Mala som tlak 180/120. Čudovala som sa keď ju už vyberali že ako je možné že je mi to jedno.... Potom asi na druhý deň mi došlo že mi dali niečo na upokojenie.

miriamzba
10. feb 2025

@ayato zaujimave. Mne dali na Slovensku vždy, mám v rodine aj 2 anesteziologicky a vraj je to standard a dávajú minimum. V ČR nedávali. Oboje bolo v pohode.

kiki68
11. feb 2025

@monsterablue mne povedali to, ze oni pouziju co je nutne, veci na upokojenie pouzivaju vraj bezne. Aby tam tie zeny nedostali nejaky stres. Podla mna idu cestou mensieho zla. Ja som sa presne na toto pytala primara pred prvym porodom.

janqa27
25. feb 2025

Na upokojenie mi nedali nic a ako naschval mi ani spinal uplne nezaucinkoval takze som tam plakala od bolesti a prosila ich nech ma uspia (neuspali)...od sekcie som mala bolesti aj na jiske celu dobu..odumrete som mala len nohy, brucho len trochu lebo fakt to bolo hrozne.. aj je..nebiem ci ma dnes cobec postavia lebo len pri sedeni som odpadla, stratila zrak aj sluch...

dominikamacakova
25. feb 2025

Mne nedali nič, mala som hrozný stres, ani som pri anestéze poriadne nespala

martul
25. feb 2025

@monsterablue Dávajú.