Dr. Müller Dermo - Chlorophyl spray

japonskaceresna
14. nov 2013

Máte niekto skúsenosti s týmto sprayom?...... Dr. Müller DERMO - CHLOROPHYL SPRAY .........počula som, že pomáha elasticite hrádze ak ho pred pôrodom pravidelne používate., že nieje nutné ju nastrihávať...a že má priaznivý vplyv na regeneráciu pokožky a proces hojenia.ak by ju teda aj tak nastrihli......no môže to byť iba klamlivá reklama....:( ??.................http://problematicka-plet.heureka.sk/dr-muller-...

lutsine
14. nov 2013

@japonskaceresna ja som to pouzivala po porode po nastrihu a rychlo sa mi to zahojilo,,bez jazviciek...ani nevidno,kde ma strihali.

brnka
14. nov 2013

aj ja som pouzivala na ranu po nastrihu po druhom porode, po prvom som si ju oplachovala roztokom z Rosalginu a pomohlo aj to.

japonskaceresna
autor
14. nov 2013

používa sa to teda výlučne po pôrode alebo sa to môže používať aj pred ako príprava naň?...jedna žena písala, že jej známa ho používala pred pôrodom a nebolo ju ani nutné nastrihnúť, pretože mala hrádzu po masážach pružnú a elastickú..vraj pre ten sprey??....na internete som o ňom ( ako o každom ponúkanom produkte) našla iba samé chvály...a maximálne dvojvetový opis lieku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre