Džka pôrodu
ahojte baby ...chcela by som sa Vás opytat len tak zo zvedavosti ako dlho ste rodili ? 🙂 dakujem za odpovede 😝
@nefertitka presne takto to bolo aj u mňa, kontrakcie každé 3-4 min. a otvorenie v nedohľadne 😠 fuuu, ešte teraz ma oblieva pot keď si na to spomeniem 😉
@tajka1986 a to mas necele 3 mesiace od porodu, mna oblieva pri spomienke na to pot este aj po 4,5 roku 😝 ...predpokladam, ze si tiez nemala epiduralku...
pri prvom od vecera 18 hodine az do poobedia na druhy den porodila som 12.05hod a pri dcere prisla som do nemocnice o 17stej 5 min. kontrakcie a porodila som 21.25h.
@nefertitka mala som epi, ale skúr nechceli pichnúť, až keď som sa konečne otvorila na 6 cm, a to trvalo dlhooo, strašne dlhooo 😎
@tajka1986 ja som celu noc pocuvala o 4cm...vzdy ked prisli, dufala som, ze aspon o 1 dalsi cm by to mohlo byt viac a oni furt ze 4...triafalo ma...muzovi som povedala, nech zozenie niekde kudlu a zapichne ma...ale tak nechcem nikoho strasit...nie kazdy ma strasny porod a co tu citam, tak vacsina mala celkom pohodove porody...
Pri dcérke to trvalo 3 hodiny-doma my odtiekla plodová voda,a teraz pri synovy my lekár vzy hovoril ze budem mat rychly porod ale taky rychly som necakala ani ja. V noci som zobudila na obrovsky bolest isla som na záchod zacalala som velmi krvácat-zobudila som manzela ze okamzite musime ist do nemocnici .Na ceste uz som mala minutové bolest,i za 20 min sme dorazili do nemocnice.Sestricka na mna pozrela so slovami-Mamicka volajte vasmu doktorovy okamzite ideme rodit ste uplne otvoraná a ked treba tlacte.Takza sy sa narodil dokopy za 30 minut.Na kontrole som povedala mojmu doktorovi ze po takomto zázitku chcem rodit kazdy rok 😀
prvú dcérku som rodila ( nevedela som ju porodiť) 17hodín 15minút a druhú dcérku som rodila sekciou
prvorodička 8 hodín 🙂
ja prvé 23 hodín, druhé 2 a pol hodiny 🙂
nieco po 20tej prva lahka kontrakcia a 22:30 dieta na rukach 🙂 bolo prvé a dúfam, že nie posledné, bolo to super 😉
Prvorodicka ..rano o 8:00 mi zacala odtekat voda o 9:00uz som lezala na stole a o 11:10mala na svete. Bez komplikacii a doky mi povedal,ze porod ako z knizky a to podotykam ani na predporodnu pripravu som nexodila.
prvorodička - 6 hodín (čas od prvej kontrakcie po narodenie prcka) 😉 veľa šťastia!!!
prvorodicka, dost rychlo co som si uvedomila, ze sa ide na to asi tak 2,5 hod. ale ja som bola dost otvorena od 32tt kedy sa mi spustil porod ale nadopovali ma pocas tyzdna infuzkami a stoplo sa to. nakoniec som rodila v 40tt a slo to rychlo uz potom asi aj kolitomu, ze mala mala problemiky a tak ma zase napichali na infuzky a aj oxytocin

od 25tt do 36 tt🙂) ale to finale na sale bolo hodinu dvadsat vsehovsudy prirodzene