icon

Falešné kontrakce v 36. týdnu

jankaslaninova6495
12. mar 2017

Zdravím ženy jsem v 35tt+2 a poslední 3 dny mě v noci vzbudili bolesti jako kdybych měla menstruaci,dnes se mi to stalo i v obchodě chvíli bolest pak úleva a tak 4krat po sobě.zda se mi to nějaké časté. Vadí to? Díky za odpoved

liduska12
12. mar 2017

@jankaslaninova6495 to su zrejme poslickovia. Ked si nie si ista, spytaj sa dr ci je to ok 🙂 Mne tak pri malej povedala sestricka ked som prisla s poslickami do porodnice, ze kontrakcie od falosnych kontrakcii rozoznam tak, ze ked budem mat kontrakciu tak to bude proste minuta alebo minuta a pol kedy jedine na co budem mysliet je, aby som ju predychala a ona presla. A bude pravidelna samozrejme. Vsetko ostatne su take plane poplachy 🙂 a skutocne to tak bolo, pocas kontrakcii do krizov som na nic nemyslela len na to, aby to preslo a boli hlavne kazde tri minuty aj po teplej sprche. Do par hodin som porodila 🙂

gabona1
7. apr 2017

Sú to určite poslíčkovia, maternica sa chystá na pôrod. Je to taká akoby predzvesť, že sa to už pomaličky blíži. ALe neboj, klasické kontrakcie určite spoznáš, tie majú inú silu.