icon

Mamatest - duch po zaschnutí

21. jan 2022

Ahoj

Menstruaci by jsem měla mít včera nebo +- za 2,3 dny..Max do 23.1 ( nevím přesně, cyklus 27-28.

Každopádně týden i víc mi není dobře mám vytok takový, že si myslím, že jsem to dostala a ono nic. Bolest břicha jako při ms a je mi na odpadnuti.

Včera jsem zkusila mamatest a byl sněhobily. Dnes jsem zkusila test taky mamatest a hned vyskočila čárka, která se pak po zaschnutí objevila jako duch. Nešlo to moc sfotit mobilem, ale volným okem je vidět.
Co si o tom myslíte?

Nechraneny styk 3.1 a 6.1.
Děkuji

Mamatest - duch po zaschnutí
im709vf
•
21. jan 2022

Za mňa tam určite je šanca ze ste tehotná 🙂 ja som skôr mala opačný problém. Do limitu som mala test biely, potom som ho vyhodila do koša. Ale po polhodke mi to nedalo, a aj tak som sa bola na nho este raz pozrieť. Bol tam duch. A bola som aj tehotna. Držím palce 🙂

monka105
•
21. jan 2022

Skúsila by som iný test. Mamatest mi spravil už niekoľkokrát krásne dve čiary a nebola som tehotná.

hmmm71
•
21. jan 2022

Mne tiez mamatest robil duchov, aj pekne ciarky, vsetky ostatne testy vratane digitalnych negativne, tehotna som nebola. Ale drzim palce, nech to nie je tvoj pripad.

sense
•
21. jan 2022

Veľa dievčat písalo že na tomto teste mali ducha dokonca aj slabé čiarky už à tehotné neboli.
Počkaj 2-3 dní a ak si tehotna už bude pekná čiarka, nielen duch. Držím palce.. Šanca je vždy pri ne chránenom styku

martina123s
•
21. jan 2022

Ja mam s mamatestami len dobre skusenosti..ani raz mi neduchovali a ukazal mi uz 4 dni do ms…skus za dva dni