icon

Hamiltonov hmat, čo robiť na rozbehnutie pôrodu?

madamko
26. júl 2023

Ahojte baby, o 14tej mi urobili HH ale teda je 20;15 večer a doteraz žiadne bolesti ani krvácanie, ani zátka nevyšla.. Čo mám prosím vás robiť aby som to rozbehla? Tým ze som hospitalizovana tak len ležím. Mam chodiť? Drepovat? Sprcha? Všade je len popísané co to je a za ako dlho ženy rodili ale ja by som rada vedela co mam pre to aby sa konečne niečo rozbehlo robiť.

petra92
26. júl 2023

Áno kľudne všetko čo si vymenovala, sprcha taká teplá akú vydržíš, len pozor nie až taká aby ti prišlo zle(mne prišlo ale ja som dala úplne vrelu 🤦‍♀️) Aj skákanie na fitlopte môže pomôcť.

suge
26. júl 2023

@madamko Na tvojom mieste by som momentálne oddychovala. Je večer, spať treba. A ak sa nepodarí spať, aspoň ležať a relaxovať. Nočným behaním po oddelení dosiahneš najmä to, že budeš ráno unavená. A nepotešíš tým ani sestričky, ani iné pacientky.😅 Bábätko si v brušku hrad nepostaví, raz von pôjde. Ak nie samo od seba, pomôžu mu.😉 Držím palce.

ada12345
26. júl 2023

Treba chodit, nesmies lezat. Chodit, chodit, chodit - aby mohla zacat posobit gravitacna sila.

lenik98
26. júl 2023

Mne na vyvolavacke robili hamiltona 2 dni takze radim ti dobre- oddychuj. Aj tak sa babo vypyta samo kedy chce