Má Hamiltonov hmat v 38 týždni účinok?
Ahojte, dnes mi porodnicka urobila hamiltona ( na moje poziadanie, dohodli sme sa) som na volny prst , vobec ma to nebolelo ani som to necitila, len sa vyjadrila, ze to bol taky onicom hamilton, kedze uz mi nemala ake plodove obaly oddelovat- ze uz boli akoby oddelene . Stretli ste sa s tym niekto? bude to mat efekt ci uz to mam akoze tam tak načate? som tretorodicka. Prvy som mala vyvolany, druhy spontanny na termin a tento treti by som mala rada trosku skor z krku😂 viem, ze babatko vie , kedy sa ma narodit, ale prekvapilo ma to, ze takto sa vyjadrila . Trosku mi tvrdlo brucho a spinim inak nic …
hrdlo mam nejak 2cm a krcok na volny prst😏verim, ze sa to spusti
pri druhom porode mi po hamiltonovi za den odisla zatka a do 48h slm mala porodene, ukazkovy bezbolestny porod❤️
@marienka767 aby som upresnila isla som k nej s tym cestou od poradne v nemocnici, kde mi povedali ze mam rano prist na vyvolanie 😅cize som sa tomu vyhla len tak tak kedze to prislo v noci..na poslednu chvilu, bola to moja posledná možnosť 😅
@marienka767 aby som upresnila isla som k nej s tym cestou od poradne v nemocnici, kde mi povedali ze mam rano prist na vyvolanie 😅cize som sa tomu vyhla len tak tak kedze to prislo v noci..na poslednu chvilu, bola to moja posledná možnosť 😅
@anonym_0e8bbc no to je paradne, lebo ja si to napr viem proovnat, za mna vyvolavany porod je najhorsia bolest.. tento spontanny bol uzasny! takze urcite to spravi vela a predsa Hamilton nie je medicinsky zasah
@anonym_0e8bbc no to je paradne, lebo ja si to napr viem proovnat, za mna vyvolavany porod je najhorsia bolest.. tento spontanny bol uzasny! takze urcite to spravi vela a predsa Hamilton nie je medicinsky zasah
@marienka767 hej presne to bolo moje tretie, prve urychlene cele zle..tiez som to uprednostnila iste za mňa je to lepšie takyto mechanicky zasah nez hormony a ine umele spustace pokial sa dalo tomu vyhnúť aj keď toto uff bolo s odretymi ušami len tak tak ozaj.. 😅
@marienka767 ja by som asi vo Vašom prípade ak sú ozvy a všetko ostatné ok čakala, ešte máte dosť času čakať aby sa to spustilo samé, čo je super, teda ak nie je problém..v podstate máte ešte skoro mesiac 😉držím palce
@marienka767 mne vyvolavali v 39 tyzdni kvoli tlaku, pustili vodu a hned som bola z 3 cm na 6 cm a do 45 minut som porodila. Bolest asi rovnaka ako pri klasickych porodoch, ktore sa zacali same.
Ale ja by som.si Hamiltona nedala uz robit, pokial to nie je nutne a uz vobec nie v 38.tyzdni.
@marienka767 mne vyvolavali v 39 tyzdni kvoli tlaku, pustili vodu a hned som bola z 3 cm na 6 cm a do 45 minut som porodila. Bolest asi rovnaka ako pri klasickych porodoch, ktore sa zacali same.
Ale ja by som.si Hamiltona nedala uz robit, pokial to nie je nutne a uz vobec nie v 38.tyzdni.
@anonym_71db37 fuu tak ja mam na pustanie vody velmk zle spomienky mne to spustilo take kontrakcie neudychatelne a ze tento hamilton ktori mi robili 2x pri prvom a 2x pri druhom bola malina a akurat ten posledny mi pri druhom vyvolal porod😳takze ja mam na toto uplne iny nazor. skor ma zaujimalo ci taky nalez uz mali nejake maminy, ze im dam doktor povedal, ze vlastne nemusel ani nic oddelit a ci to vobec akoze bude mat nejaky efekt tym padom
Čím skôr to chce mať človek za sebou, tým dlhšie sa tam krpec drží.. ja som štvrte porodila 2dni po termíne 😁

@marienka767 ja som si tiez vypytala ale ja som uz mala vyssi tyzden a chcela som sa vyhnut vyvolavanii tak som poziadala na poslednu chvilu svoju gynekologicku, aj mi zacali mierne kontrakcie potom vsak ustali, vecer sme este mali s muzom avoje chvile a o par hodin sa to spustilo..mne to pomohlo. Inak predtym som skusala kadeco