icon

Hlienová zátka odišla, mierna bolesť podbruška

jedencloviecik
21. aug 2019

Ahojte mamičky, som par dni pred termínom a dnes nad ránom mi zrejme odišla hlienová zátka. Usudzujem z opisu iných mamičiek (som prvorodička), hustejší výtok hnedkastej farby a veľa. Cítim aj jemnú bolesť ako ked sa rozbieha menštruácia. Nie je to nič neznesiteľné, len neviem či mám rovno už sa obliekať alebo či mám v pohode na opakujúce sa kontrakcie. Voda mi nepraskla, jedine ak by odtekala postupne, lebo vložku som mala dosť vlhkú. Nemocnicu mám 25 km. Chcela som sa spýtať či má niekto skúsenosť, že vás takto jemne bolelo podbruško a pôrod ešte pár dní neprebehol.

Ďakujem za rady.

Strana
z2
zumasi
21. aug 2019

@jedencloviecik mne odišla zátka raz 5 dní pred porodom a raz 3 týždne pred porodom, do nemocnice by som šla len s kontrakciami alebo odtecenou vodou.

wena
21. aug 2019

No mňa len jemne bolelo brucho, manzel ma presvedcil aby sme išli do pôrodnice keď ma pobolievalo už pol dňa a v nemocnici mi povedali, že som na 7 cm otvorená. Nikto nechápal, že som sa na toľko cm bez bolesti otvorila a o 2 hodky som porodila. A to som prvorodicka 🙂

jedencloviecik
autor
21. aug 2019

@wena a dievčatá
Tak ja som tam nakoniec popoludní šla, hoci teda bolesti boli rovnaké - a som otvorená na 1 cm 🙂 takže teraz som už vo svojej posteli a čakám na nejaký posun. Poviem vám ale, že neviem ako vo vašom prípade - ale moja rodina a priatelia vedia viac stresovať ako ja.

Som rada, že som bola lebo ma to trochu ukludnilo. Išla som najmä podozrenie či mi neodteká po troche aj plodová voda. Lebo často mením vložky a keď si nedám, v momente som mokrá. Ale nepotvrdilo sa to 😅a bolesť mám stále rovnakú. Uvidíme zajtra.

kath1210
21. aug 2019

Porod sa blizi. Mne odisla v nedelu rano, v pondelok rano som sa zacala citit vyrazne unavena a boleli ma krize. Voda mi praskla 11:30 a do hodiny som bola v porodnici. Aj tak to trvalo este 11 hodin 🙂 Velsa stastia.Katka

mymel
21. aug 2019

Mne odišlo trocha zátky ešte týždeň pred pôrodom🙂 potom ešte ale 2x po troche.. a deň pred pôrodom som bola ešte u gyn ráno, to bol štvrtok, stále len na prst otvorená .. mierne bolesti bodbruska, vraj keď budem mat každú pól hod mám ísť 🙂 večer som mala 8-12min približne, opäť odišla zátka .. stres všetci okolo mna 😀mama furt volala , kamoska sa ma pýtala či chcem porodiť v aute ..
porodila som až na další večer 😀😀o 4 poobede mi prepichli vodu keď som sa konečne trocha otvorila.. o jednej som bola iba na 2 🙄
Inak večer som tam už išla celkom hladná, v noci som nejedla nespala, cez deň som minimum zjedla 😀čudujem sa ako som malu vytlačila, vraj som už nevládala ..

jedencloviecik
autor
28. aug 2019

@zumasi
@mymel
@kath1210 a ostatne dievcata

Mam krasneho synceka - narodil sa 24.08. Celkovo ta zatka odtekala postupne 3 dni, voda neodtiekla, ale zacalo to u mna kontrakciami. Nastasie som bola na pozorovani na gynekologickom odd. v ten vecer, kvoli jednemu vysledku z poradne. Do rana som dostala neskutocne silne bolesti a v podstate mi okolo 1 v noci ani neverili, lebo som bola otvorena 1 cm, a rano o 6tej asi 1,5 cm - maly sa napriek tomu narodil rychlo a prirodzene o pol 10tej. Je to len potvrdenie toho ze vsetko je velmi individualne. Kazda zena, tehotenstvo aj porod. A som strasne rada ze to takto dopadlo. ❤️ Dakujem za vase rady, milujem toho maleho spuntika.

sticker
szzuzka
28. aug 2019

@jedencloviecik srdecne blahozelam ❤️

jedencloviecik
autor
28. aug 2019

@szzuzka dakujem pekne !

bafka
2. sep 2019

@jedencloviecik gratulujem! 😍 Mne sa kontrakcie začali o pol 1 v noci a narodil sa 9:30 😃

Strana
z2