Hýbanie bábätka na konci tehotenstva

vero_nika969098
27. apr 2016

Ahojte, mam 2.maja termin co je za 5dni a dlho som necitila maleho sa hybat len ma tlacil ale nemrvil sa lebo ma malo miesta ale od vcera sa zacal dost hybat .Vkuse ho citim jak sa mrvi Myslite ze preto sa zacal mrvit lebo uz chce ist von ze uz to tu bude za chvilu?

katrinka8
27. apr 2016

@vero_nika969098 - ahoj, no, nemusí to znamenať, že sa tlačí von 🙂 Skôr možno si už v takom štádiu, že keď sa nejako "uložíš", tak mu "uberieš miesto" a on sa pomrví, aby si ho vytvoril alebo Ti dal najavo, že "mami, uhni" 😀 . Alebo sa detičky viac hýbu aj vtedy, keď ješ viac sladkého, lebo im to dodá nárazovo viac energie. Dokonca som počula už aj to, že plodová voda je z toho viac sladká, čiže im to aj viac chutí. Ale či je toto pravda neviem 🙂 Bábätká sa zvyknú aj viac hýbať vtedy, keď si Ty viac v kľude (že sa menej hýbeš), lebo majú pocit, že sa "nič nedeje" - keď chodíš, tak ich vlastne tou chôdzou uspávaš, preto sa väčšina detí hýbe práve v noci, keď by si najradšej spala.
Nech je to už ako chce, držím Ti päste, aby si bábätko mala čo najskôr v náručí, presne tieto posledné dni sú také predlhéééé. Ale neboj, za 2 týždne sa Ti bude zdať neuveriteľné, aké to bolo, keď bol eše v brušku 🙂

vero_nika969098
autor
27. apr 2016

@katrinka8 no moc sladkeho som nejedla. On ma kope aj ked stojim. Aj ked chodim. Ja uz mam tie kopance a hybavlnie za sebou len v osmom mesiaci sa nehybal vobeec lebo viem ze nemal miesto len sa tak vytlacal. A teraz posledne dva dni po dlhej dobe z nicoho nic uplne kope az dost neprijemne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre