icon

Hypnobirthing

mindfullmind
11. aug 2018

Ahojte tehotné zeny,

V zahranici dávam úspesné kurzy Hypnobirthing a mindfullness v tehotenstve. To je úspesná metoda uzit si viac tehotenstvo a hlavne zmensít' pôrodové bolesti, aby pôrod bol pre kazdú zenu positívny moment v zivote.

Rada by som dávala tieto kurzy aj na Slovensku a pomáhala by som aj 'svojím'. Len neviem ze ci by na takéto kurzy bol záujem na Slovensku.

Kurz trvá 7 dny, 3 hod. denne. A stalo by to asi €350.

Co si vy o tom myslíte? Mal by niekto záujem?

Hypnobirthing is a method of pain management that can be used during labour and birth. It involves using a mixture of visualisation, relaxation and deep breathing techniques.

simonkazga
11. aug 2018

@mindfullmind asi budem ta zlá, ale síce je Slovensko "100 rokov za opicami", ale Hypnopôrod poznáme aj my. Dokonca aj kurz existuje a nie jeden. Inštruktorky ovládajú slovenský jazyk a pytajú si cca. 150e - teda hneď prvý kurz, ktorý som otvorila stál 117-147e.

mindfullmind
autor
11. aug 2018

@simonkazga
D'akujem Simonkazga. Si velmi zlatá. Je mi l'úto ze si myslís, ako aj vel'a inych ze je Slovensko '100 rokov za opicami'. Prajem Ti vel'a úspechov v tvojej kariére 👍.

simonkazga
11. aug 2018

@mindfullmind ou, vidim, ze tu ma niekto problem s ironiou. Dakujem pekne, moja kariera sa ma fajn. Pracujem v mojom fachu 12 rokov a milujem svoju pracu. 😉
Tebe cisto kamaratsky odporucam skor nez sa nabuduce strapnis, najprv otvorit google, zistit daco o trhu a svojich moznostiach, az potom zakladat nezmyselnu diskusiu o niecom, co tu uz roky rokuce existuje. Premrstena cena a skopirovany anglicky text tomu tiez nepridava na doveryhodnosti.
Pekny vecer a vela uspechov.

mindfullmind
autor
11. aug 2018

@simonkazga Ja problém s ironiou nemám. Jediné co mi príde ironicke je ze citas to co mas sama na mysli a nie to co iny pise. Som rada ze sa tvojej kariére dobre dari. Ja to koleginam doprajem, lebo myslim ze mame tu najkrajsiu profesiu a som rada ak co najviac lud'om pomozeme. Tiez mi príde ironické ze si si vôbec nevyjasnila co za extra ponúkam, ked' je tam taká cena. Ak by si potrebovala nové vzdelanie aby si aj ti mohla takú cenu pytat, tak daj vediet. Si na kurze vzdy vytana. Rozumiem ze si si precitala diskusiu lebo si dúfala trafit na novú kurzistku a nie na konkurenciu, ale to bol tvoj vyber reagovat' a pouzit ironiu. A este raz uprimne prajem vel'a úspechov a pekny vecer.

anjelicek26
11. aug 2018

Boze ten nazov, akoze ked to pomenujeme co "najzahranicnejsie", tak sa nam ludia pohrnu na cenovo premrsteny kurz? Kazdopadne je to nedovolena reklama a nema to tu co hladat.

montemotherone
11. aug 2018

@mindfullmind keď vidím tvoje odpovede, nepôsobíš na mňa ako pokojný, vyrovnaný človek, ku ktorému by som šla na kurz o hypnopôrode 🤔

tatianaba
12. aug 2018

@montemotherone Presne toto napadlo aj mne.