Je dula naozaj prínosom pri pôrode?

qwert77
26. apr 2016

Ahojte máte niektorá skúsenosti s dulou, ktorú ste mali pri pôrode? S blížiacim termínom pôrodu dosť premýšľam nad myšlienkou zavolať si k pôrodu práve dulu, ktorá mi pomôže, usmerní ma, upokojí a hlavne tam nebudem sama. Partner ísť k pôrodu nechce, čo rešpektujem, nútiť ho nechcem. Takže moja otázka, ju dula pri pôrode naozaj takým prínosom ako sa všade píše? Aké sú vaše skúsenosti?

jatva
27. apr 2016

Osobnu skusenost nemam, ale tiez som ju zvazovala. Nakoniec manzel povedal, ze pojde on. Poznam jednu dulu osobne, prijemna osoba, ale neviem si predstavit mat ju pri porode. Takze asi zalezi na koho narazis. Chce to absolvovat navstevy este pred porodom a zistit ako si sadnete, ci ta podpori v tvojich rozhodnutiach... Mozno ich obist viac a vybrat tu spravnu. Nechcela by som mat pri porode niekoho, komu nedoverujem.

evittam
27. apr 2016

Taktiež nemám skúsenosť s dulou, pri pôrode bol partner - úplne super. Tiež si neviem predstaviť, že by bola pri pôrode viac-menej cudzia osoba. Ale možno nájdeš dulu, s ktorou si perfektne budeš rozumieť. 😉
@qwert77

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre