icon

Je možné mať vetry pri pôrode?

30. aug 2026

Ahojte mám takú trochu blbu otázku ale zaujíma ma keďže mám zachvilku termín.
Je možné že pri tlačení by som mohla mať vetry? Že tlačím a z toho tlaku si proste prdnem keď to tak mám povedať 😀? Únik stolice viem že je možný, o tom sa aj tu veľa popísalo ale tie vetry.. keď si to predstavím tak sa určite budem hanbiť keby sa mi to stalo :/

Strana
z2
esther100
30. aug 2026

Pri pôrode ti bude úplne jedno či si prdneš alebo nie

anonym_c1b166
30. aug 2026

Naozaj ťa môžem ubezpečiť, že toto nebudeš riešiť ani ty, ani nikto ostatný naokolo 🙂

anonym_78055f
30. aug 2026

Absolutne ti to moze byt jedno. Kedze moze ist stolica. Zrejme dost mozne ze mozu ist aj vetry.

anonym_a51c43
30. aug 2026

Ver mi, ze Ti bude uplne fuk co sa bude diat, prdy Ta budu trapit najmenej a hlavne to popri tom ani nepostrehnes. Ani ten unik stolice.

Jedine za co by som sa hanbila, ak by som tam nenormalne vyvadzala, akoze nejaky stres, strach, k tomu mozno patri, ale take tie extremy pre nikoho nie su dobre a pocula som uz vselico.

anonym_4f5846
30. aug 2026

Tak neviem, ako damy vyssie, ale ja som teda riesila v sebe, ako som sa trapne citila, ze mi usla stolila. Dali mi klystir pred porodom, aj napriek tomu, ze som bola na zachode teda az ma zadok bolel 😃, tak pri porode mi usla tekuta stolica. Hanbila som sa riadne. Doktorovi som uz radsej ani do oci nepozrela. Takze ano su aj zeny, co riesia a hanbia sa pri porode. Sice prd mi neusiel, ale podla mna uz ci ujde rovno stolica, alebo prd je to rovnako neprijemne.

crazy_cat_lady
30. aug 2026

Takze za prdy sa budes hanbit, ale po💩 neriesis? 🤨😂 Pri porode to bude posledna vec, na ktoru budes mysliet..

minenkaa
30. aug 2026

Boze ,ja som sa tak dobre vyprázdnila pri pôrode a bolo mi jedno čo išlo zo mňa ,veď ten doktor vie čo ide všetko z človeka ,asi by bol skôr prekvapený keby si vytlačila diamant ako jeden prd

nikoletta1712
30. aug 2026
@minenkaa

Boze ,ja som sa tak dobre vyprázdnila pri pôrode a bolo mi jedno čo išlo zo mňa ,veď ten doktor vie čo ide všetko z človeka ,asi by bol skôr prekvapený keby si vytlačila diamant ako jeden prd

@minenkaa 😂👏🏽👌🏽

tiumen
30. aug 2026
@crazy_cat_lady

Takze za prdy sa budes hanbit, ale po💩 neriesis? 🤨😂 Pri porode to bude posledna vec, na ktoru budes mysliet..

@crazy_cat_lady ja mám skôr pocit, že to bude nejaká prvorodička čo ešte ani len netuší čo ju čaká 🫢

anonym_8125bf
30. aug 2026

Telo sa pred pôrodom samé prirodzene čistí. Pôjdeš na ex kakat aj 3-4x. Takte si neprdnes ani sa neposeries
Teda väčšina to tak má

autor
30. aug 2026
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady hanbila by som sa určite aj pri 💩😀😀 ale ten prd keď bude počuť tak to asi bude horšie 😄😄

anonym_1a3269
30. aug 2026

@anonym_autor tu ta mamicky nepodrzia. Pre nich je tu vsetko normalne, aj chodit holaty po ulici by zrejme nemalo byt podla nich nic zahanbujuce.
Takze, to ze sa hanbis a bojis je uplne adekvatne. Je jedno ze doktor tam videl milion zien predtym. V tu chvilu si tam ty a v tu chvilu sa bohuzial budes citit neprijemne. Ci kvoli stolici ci kvoli vetrom alebo inym veciam. My ludia zial musime podstupovat kopu neprijemnych veci v zivote. Ubezpecujem ta ale ze nie kazda zena tam ma vetry ci unik stolice tak mozno budes jedna z nich

autor
30. aug 2026
@tiumen

@crazy_cat_lady ja mám skôr pocit, že to bude nejaká prvorodička čo ešte ani len netuší čo ju čaká 🫢

@tiumen presne tak 🙂

anonym_4f5846
30. aug 2026
@anonym_autor

@tiumen presne tak 🙂

@anonym_autor Inak, ked sme pri tych prdoch. Tak po porode ma strasne naduvalo. Mala som co robit, aby ma nerozdrapilo 😃. Kupila som si espumisan, par dni som to brala a nastastie sa vratilo vsetko do normalu. Tak ak nahodou budes mat taky problem po porode, espumisan pomoze. Pri porode neviem ci niekomu ujde prd. Mozno sem napise niektora, ze sa jej to stalo. Stolica bohuzial moze ist.

minenkaa
30. aug 2026
@anonym_1a3269

@anonym_autor tu ta mamicky nepodrzia. Pre nich je tu vsetko normalne, aj chodit holaty po ulici by zrejme nemalo byt podla nich nic zahanbujuce.
Takze, to ze sa hanbis a bojis je uplne adekvatne. Je jedno ze doktor tam videl milion zien predtym. V tu chvilu si tam ty a v tu chvilu sa bohuzial budes citit neprijemne. Ci kvoli stolici ci kvoli vetrom alebo inym veciam. My ludia zial musime podstupovat kopu neprijemnych veci v zivote. Ubezpecujem ta ale ze nie kazda zena tam ma vetry ci unik stolice tak mozno budes jedna z nich

@anonym_1a3269 a ako v čom ju nik nepodržal,Ano je uplne normálne sa pokakať a prdnut si pri pôrode,nie je to nič nenormálne, za čo sa treba hanbit

autor
30. aug 2026
@anonym_1a3269

@anonym_1a3269 tak je to predsa len taká intímna vec a mám rôzne myšlienky už. Paradoxne nestresujem z pôrodu ale z toho o čom je môj príspevok 😀 ja viem že že doktor počas svojej praxe už videl všeličo, ale presne ako píšeš, že v tej chvíli tam budem ja. A ešte takého mladého budem mať.

tiumen
30. aug 2026
@anonym_autor

@tiumen presne tak 🙂

@anonym_autor ja som rodila 4x a ani raz som si nevšimla, že by som mala vetry. Ale za to, mi len 2x pomohol klystir a 2x nie 😆 ale neboj, lekári sú na to zvyknutí. Oba razy som sa zdvihla a reku hmm ale len ma utrpeli a rodilo sa ďalej

anonym_4f5846
30. aug 2026
@tiumen

@anonym_autor ja som rodila 4x a ani raz som si nevšimla, že by som mala vetry. Ale za to, mi len 2x pomohol klystir a 2x nie 😆 ale neboj, lekári sú na to zvyknutí. Oba razy som sa zdvihla a reku hmm ale len ma utrpeli a rodilo sa ďalej

@tiumen Mne, ked usla tekuta stolica aj napriek klystiru, tak doktor upozornil sestricku, ved to oplachnite. A ja oci sklopene. No strasne trapne som sa citila. Uz preslo dost rokov, ale do dnes si pamatam na ten trapas. Co uz.

minenkaa
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_1a3269 tak je to predsa len taká intímna vec a mám rôzne myšlienky už. Paradoxne nestresujem z pôrodu ale z toho o čom je môj príspevok 😀 ja viem že že doktor počas svojej praxe už videl všeličo, ale presne ako píšeš, že v tej chvíli tam budem ja. A ešte takého mladého budem mať.

@anonym_autor a vies,že ten doktor si teba a to čo z teba vyšlo ,za pár dni nebude ani pamätať ?
Pre teba to bude doktor čo bol pri pôrode a pre neho jedna z množstva pacientom s ktorými je v kontakte tak pár hodín a si mu uplne ukradnutá ,po estetickej stránke,tvoje 💩ho zaujímajú ,len a len po zdravotnej stránke ,či sa dokážeš dobre vyprázdniť po pôrode je veľmi dôležité

minenkaa
30. aug 2026
@anonym_1a3269

@anonym_1a3269 inak praveze takéto reči ako máš ty sú zle

anonym_a5e642
30. aug 2026

@anonym_autor ja som sa počurala z toho tlačenia 🫣

natalka13
30. aug 2026

Tak asi logicky ked ide stolica idu aj prdy.

anonym_4f5846
30. aug 2026
@natalka13

Tak asi logicky ked ide stolica idu aj prdy.

@natalka13 Tak logicke to nie je. Ja, ani doma na wc pri stolici prdy nemavam.

petamich
30. aug 2026

Vetry podla mna mozes mat, vsetko mozne sa moze uvolnit. Moze ti byt aj chvilu trapne a neprijemne ale fakt je, ze viac sa budes na ine veci sustredit. A to patrim do skupiny "stolica na uteku". Personal to nijako neokomentoval, spravali sa maximalne profesionalne. Drz sa!

anonym_1a3269
30. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor plne ta chapem. Kazdy normalny clovek sa prirodzene neciti dobre ked mu pred niekym ujde stolica ci vetry. Len su ludia ktori sa hraju na hrdinov a tvrdia ze oni sa necitili zle. Mysli v tu chvilu na bábatko a bude ti lepsie 🙂 vela stastia

anonym_d15900
30. aug 2026
@anonym_autor

@tiumen presne tak 🙂

@anonym_autor myslím, že nebudeš prvá ani posledná čo doktorovi ofúkne ofinu 😄

elz1920
30. aug 2026

Začni trénovať doma pri manželovi. Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku.
V pôrodnici budeš odhalená na komplet, kopa cudzích ľudí okolo, nejaký ten prd pôjde do stratena. Bude to taká zdieľaná intimita.

januska12323
30. aug 2026

Nechápem za čo sa chceš hanbiť. Budeš tlačiť v tej istej oblasti ako keď ideš na záchod tak je logické, že to vyjde aj z tej strany. Personál to očakáva a aspoň vidí, že robíš čo máš.

autor
30. aug 2026
@anonym_d15900

@anonym_autor myslím, že nebudeš prvá ani posledná čo doktorovi ofúkne ofinu 😄

@anonym_d15900 😂😂 ma vlasy na ježka

autor
30. aug 2026
@minenkaa

@anonym_autor a vies,že ten doktor si teba a to čo z teba vyšlo ,za pár dni nebude ani pamätať ?
Pre teba to bude doktor čo bol pri pôrode a pre neho jedna z množstva pacientom s ktorými je v kontakte tak pár hodín a si mu uplne ukradnutá ,po estetickej stránke,tvoje 💩ho zaujímajú ,len a len po zdravotnej stránke ,či sa dokážeš dobre vyprázdniť po pôrode je veľmi dôležité

@minenkaa no ja verím tomu že na mňa hneď zabudne 😀 ale musím sa aj ja tak nastaviť nejak že to nebude riešiť lebo bude mať ďalšie pacientky ale zatiaľ mi to vŕta v hlave

Strana
z2