Je možné mať vetry pri pôrode?
Ahojte mám takú trochu blbu otázku ale zaujíma ma keďže mám zachvilku termín.
Je možné že pri tlačení by som mohla mať vetry? Že tlačím a z toho tlaku si proste prdnem keď to tak mám povedať 😀? Únik stolice viem že je možný, o tom sa aj tu veľa popísalo ale tie vetry.. keď si to predstavím tak sa určite budem hanbiť keby sa mi to stalo :/
Ja som po pôrode pol roka a furt mám vetry
Ja som po pôrode pol roka a furt mám vetry
@anonym_8c46af toho sa len tak rýchlo nezbavis ani 30 rokov po pôrode
Vieš čo všetko možné bude z teba liať? Prd bude posledný
Rodila som mladá, bez netu, mobilu, nikto ti tak kvetnato pôrod nepopisal, ani co sa moze stať, nestať, proste porodis a bude dobre. Takze ked som prisla rodiť 1x, bolo to ltt, nestihli mi dat klystir, o ktorom som ani nevedela, ze sa dava, neviem ci sa daval aj predtym vlastne. Uz samotný porod, bolesti a náročnosť vytlacenia bol pre mna náročný zážitok, nie to este aby v akcii riešila co mi pojde zo zadku😁 vtedy mas jeden jediny cieľ, co najskôr sa zbaviť tych bolesti a priviesť na svet bleskovo babatko😁 pri druhom som uz co vedela, dostala som klystir, vyvolavany porod, ktory bol 100x horsi ako prvy, tam som ani uz s vedomostami nad zadkom tiez nerozmýšľala.
Popravde, este som nepočula, ze by niekto prdel pri pôrode. Čreva su prázdne, uz len az zbytkovu tekutinu so stolicou vytlacis
@anonym_8c46af toho sa len tak rýchlo nezbavis ani 30 rokov po pôrode
@minenkaa 🤣
Pri prvom pôrode som bola celý čas skoro napojená na pásy lebo som nemala riadne kontrakcie, tak sledovali a hovorili kedy mám tlačiť. Tým, že som bola napojená naozaj dlho nestihla som ísť ani na wc a teda ja som pani doktorku ocikala 🙈 necítila som absolútne, že mi treba. Proste to len šlo. Hanbila som sa tiež, ale doktorka sa zachovala úplne profesionálne a hneď mi povedala, že to nemám absolútne riešiť. Zacievkovali ma a rodilo sa ďalej.
Pri druhom pôrode mi nestihli dať klistir. Keď som tlačila tak som len počula doktorku ako povedala sestričke “kakáme”. Sestrička tam len prisla, utrela a niečim má obliala a rodilo sa ďalej. Pôrodná asistentka bola moja kamoska a na druhý den má uistovala ze sa nemám za čo hanbiť. Že je to úplne normálne.
Ja chapem, ze teraz ta to znervoznuje, taky "trapas",ale ver, ze radsej budes, ked ti ubehne, ako pri porode mysliet na to, ci je/bude dieta v poriadku, kedze este nemas termin a nemala by si rodit (moje prve dieta) alebo pri tretom porode sa mi stalo, ze po kazdom otvoreni oci pribudol dalsi doktor alebo sestricka a zdalo sa mi, ze to dlho trva, a ze ho nemozem vytlacit...tak som dostala strach, ci sa nieco komplikuje...
Neboj, dobre to dopadne, a inak je pozitivne, ze sa nebojis porodu ale toho, ci si prdnes 😊 verim, ze to bude pre teba krasny nezabudnutelny zazitok (ako moj druhy porod) 🍀
Telo sa pred pôrodom samé prirodzene čistí. Pôjdeš na ex kakat aj 3-4x. Takte si neprdnes ani sa neposeries
Teda väčšina to tak má
@anonym_8125bf To nie je pravda, iba niektoré to tak majú a stolica práveže uniká často pri pôrode, je to bežné.
Personalu je to jedno, maju shitty job, ale oni si to vybrali. Nikto ich tam nenutil ist pracovat. Toto ich vobec netrapi nejake zvuky. Porod je za mna taky, ze vacsina zien tam vydava pazvuky, kvili, ja neviem ci nenosia nejaku ochranu sluchu chudaci. Lebo toto sme povedali, ze kazdy den pocut tolko zien naraz vydavat rozne zvuky musi but na ten sluch velky napor. Cize za mna nic nepocuju, Lebo uz maju savo zniceny sluch.

@minenkaa no ja verím tomu že na mňa hneď zabudne 😀 ale musím sa aj ja tak nastaviť nejak že to nebude riešiť lebo bude mať ďalšie pacientky ale zatiaľ mi to vŕta v hlave
@anonym_autor tak sa s tým jednoducho ani nezaťažuj