icon

Je možné po sekcii bezpečne chodiť po schodoch?

5. jan 2026

3 poschodia schody po sekcii
Prepacte mi mozno blbu otazku, ale poznam len prirodzene porody. Da sa po prichode z nemocnice po sekcii vyjst s novorodencom domov po schodoch? A potom kazdy den raz hore a dole?
Asi ano, ked nie vsetci maju vytahy predpokladam?

anonym_9946a4
5. jan 2026

@anonym_autor ano, my sme na 4. bez vytahu, prve dni co sme boli doma, tak maleho nosil po schodoch muz, potom uz aj ja a v pohode. Navrat z porodnice, no hore po schodoch sa slo lahsie ako dole, trvalo to dlhsie ako bezne, ale dalo sa to, po cca tyzdni uz ako predtym😊

anonym_ca8c99
5. jan 2026

@anonym_autor jasné, že dá, my tiež nemáme výťah a normálne som fungovala,keď sme prišli z pôrodnice 😊

terezka1947
5. jan 2026

Úplne v pohode.

siska53
5. jan 2026

@anonym_autor Poviem ti tak - po prvej sekcii aom.ledva chodila po byte a neskor ledva po vonku. Tam by som schody dllllho nedala. Ale po druhej aom bola v pohode hned, tak tam si to viem predstavit, akurat bez bremena, bala by som sa kvoli jazvam ( ano, su vnutri, neviditelne, nie iba viditelny bikini rez)

snowflakenel
5. jan 2026

Ano, lepsie mi bolo prave ked som sa hybala.

viestta
5. jan 2026

Ano, chodila som po sekcii po schodoch na tretie poschodie. Po dvoch tyzdnoch som uz nosila aj novorodenca vo fusaku do kociara

autor
5. jan 2026

Ďakujem všetkým

marianarem
5. jan 2026

@anonym_autor Schody mi prave vobec nevadili, horsie mi prislo vstavat z lahu a niektore ine pohyby.