Je možné po sekcii bezpečne chodiť po schodoch?
3 poschodia schody po sekcii
Prepacte mi mozno blbu otazku, ale poznam len prirodzene porody. Da sa po prichode z nemocnice po sekcii vyjst s novorodencom domov po schodoch? A potom kazdy den raz hore a dole?
Asi ano, ked nie vsetci maju vytahy predpokladam?
@anonym_autor jasné, že dá, my tiež nemáme výťah a normálne som fungovala,keď sme prišli z pôrodnice 😊
@anonym_autor Poviem ti tak - po prvej sekcii aom.ledva chodila po byte a neskor ledva po vonku. Tam by som schody dllllho nedala. Ale po druhej aom bola v pohode hned, tak tam si to viem predstavit, akurat bez bremena, bala by som sa kvoli jazvam ( ano, su vnutri, neviditelne, nie iba viditelny bikini rez)
Ano, chodila som po sekcii po schodoch na tretie poschodie. Po dvoch tyzdnoch som uz nosila aj novorodenca vo fusaku do kociara
Ďakujem všetkým
@anonym_autor Schody mi prave vobec nevadili, horsie mi prislo vstavat z lahu a niektore ine pohyby.

@anonym_autor ano, my sme na 4. bez vytahu, prve dni co sme boli doma, tak maleho nosil po schodoch muz, potom uz aj ja a v pohode. Navrat z porodnice, no hore po schodoch sa slo lahsie ako dole, trvalo to dlhsie ako bezne, ale dalo sa to, po cca tyzdni uz ako predtym😊