Je normálne, že príde rodiť opitá žena s 2,4promilami?
Stalo sa to v Košiciach! A porodila dieťa s alkoholom v krvi a musí isť na 24 hodinovú detoxikáciu? Je toto normálne? ☹
mozne je vsetko 😒
lenka3007 - mam strach, ze by o to dieta javila velky zaujem ked sa dokaze tesne pred porodom scapat ako doga
je a preco nie?..ked to na nu pride, tak porodit skratka musi...to ci sa da taka nazvat zenou a matkou..to je uz o inom... 😖
smutné ☹ a rodia sa deticky aj narkomankam ☹
bohuzial ja poznam maminu(ak sa tak vobec da nazvat) co isla na porod z diskoteky,a tiez nebola v najstriezvejsom stave ☹
4.3 promile :
http://www.index.hr/xmag/clanak/u-poljskoj-rodj...
Nezalezi na tom z akej socialnej vrstvy dana mamicka je....zazila som to v priamom prenose u zeny,ktora bola financne zabezpecena,velky dom,mercedes a lexus pred domom,uspesna firma,drahe saty a nabytok...proste top vybava.cakala svoje 4 dieta a kazdy vikend bola ozrata jak mol...rodit isla tak,ze na druhy den sa nepamatala ako sa dostala do nemocnice.robila som u nej opatrovatelku 4 mesiace....ale skoncila som,lebo som sa na nu a na celu rodinu nemohla pozerat.
Keďže takto prišla rodiť, tak neverím, že sa opila počas tehotenstva 1x, určite to bolo častejšie, keď nie pravidelne. Je my z nej zle, keď si pomyslím, koľko párov nemôže mať deti, koľko ľudí sa trápi s chorými a postihnutými deťmi a jedna "......" sa takto nezodpovedne stavia k životu.
neviete niekto aspon inicialky tej zeny?
dean3 - a čo budeš mať z toho, aj keby si vedela jej meno? Tomuto prípadu sa venujú priamo kompetentný ľudia... dnes je však sloboda rozhodovania a nakladania so svojim zdravím, - iné je to však u tehotných žien - tie sú pravdaže zodpovedné aj za svoje nenarodené dieťa - je to však o jeho charaktere, výchove a vzdelaní ..... je veľa faktorov, ktoré ovplyvňujú takéto správanie - a vôbec - takýto skutok - napr. aj sociálne prostredie, návyky ☹ a tiež aj rodina príslušnej matky .... Tejto problematike sa venovalo už veľa času - tzn. vedecké a diplomové práce, problematike sa venujú ľudia zo sociálnej a zdravotníckej sféry, v našom štáte sa na túto tému veľa diskutuje a veľa sa rieši a aj vyrieši 🙂 čo si myslím, že je v iných štátoch aj zanedbávané - teraz nemám na mysli také rakúsko, alebo taliansko -- ale napr. rumunsko, bulh. a iné im podobné krajiny... takže hlavu hore, takých mamičiek je našťastie len malé percento, a my poctivé maminy takéto počínanie iných nevieme a často aj nemôžeme ovplyvniť - ako napr. aj iné nagat. návyky - vď kto naozaj NECHCE fajčiť - tak NEBUDE .... atď. 😅 Pekný deň, všetkým 😎

Zabudla si sa zmieniť, či to bola normalna žena alebo jedna zo spoluobčaniek opalených. Nie som rasistka, ale to by veľa vysvetlovalo... Inak by som takej žene zobrala dieťa a dokedy by neabsolvovala protialkoholickú liečbu, tak by som jej ho nevratila...