icon

Je normálne, že príde rodiť opitá žena s 2,4promilami?

henna22
6. apr 2011

Stalo sa to v Košiciach! A porodila dieťa s alkoholom v krvi a musí isť na 24 hodinovú detoxikáciu? Je toto normálne? ☹

lenka3007
6. apr 2011

Zabudla si sa zmieniť, či to bola normalna žena alebo jedna zo spoluobčaniek opalených. Nie som rasistka, ale to by veľa vysvetlovalo... Inak by som takej žene zobrala dieťa a dokedy by neabsolvovala protialkoholickú liečbu, tak by som jej ho nevratila...

jasminet
6. apr 2011

mozne je vsetko 😒

lenka3007 - mam strach, ze by o to dieta javila velky zaujem ked sa dokaze tesne pred porodom scapat ako doga

traktor
6. apr 2011

je a preco nie?..ked to na nu pride, tak porodit skratka musi...to ci sa da taka nazvat zenou a matkou..to je uz o inom... 😖

titkovamiriam
6. apr 2011

smutné ☹ a rodia sa deticky aj narkomankam ☹

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lejlla
6. apr 2011

bohuzial ja poznam maminu(ak sa tak vobec da nazvat) co isla na porod z diskoteky,a tiez nebola v najstriezvejsom stave ☹

cmulinko
7. apr 2011

Nezalezi na tom z akej socialnej vrstvy dana mamicka je....zazila som to v priamom prenose u zeny,ktora bola financne zabezpecena,velky dom,mercedes a lexus pred domom,uspesna firma,drahe saty a nabytok...proste top vybava.cakala svoje 4 dieta a kazdy vikend bola ozrata jak mol...rodit isla tak,ze na druhy den sa nepamatala ako sa dostala do nemocnice.robila som u nej opatrovatelku 4 mesiace....ale skoncila som,lebo som sa na nu a na celu rodinu nemohla pozerat.

smarti
7. apr 2011

Keďže takto prišla rodiť, tak neverím, že sa opila počas tehotenstva 1x, určite to bolo častejšie, keď nie pravidelne. Je my z nej zle, keď si pomyslím, koľko párov nemôže mať deti, koľko ľudí sa trápi s chorými a postihnutými deťmi a jedna "......" sa takto nezodpovedne stavia k životu.

dean3
9. apr 2011

neviete niekto aspon inicialky tej zeny?

pattinka
11. apr 2011

dean3 - a čo budeš mať z toho, aj keby si vedela jej meno? Tomuto prípadu sa venujú priamo kompetentný ľudia... dnes je však sloboda rozhodovania a nakladania so svojim zdravím, - iné je to však u tehotných žien - tie sú pravdaže zodpovedné aj za svoje nenarodené dieťa - je to však o jeho charaktere, výchove a vzdelaní ..... je veľa faktorov, ktoré ovplyvňujú takéto správanie - a vôbec - takýto skutok - napr. aj sociálne prostredie, návyky ☹ a tiež aj rodina príslušnej matky .... Tejto problematike sa venovalo už veľa času - tzn. vedecké a diplomové práce, problematike sa venujú ľudia zo sociálnej a zdravotníckej sféry, v našom štáte sa na túto tému veľa diskutuje a veľa sa rieši a aj vyrieši 🙂 čo si myslím, že je v iných štátoch aj zanedbávané - teraz nemám na mysli také rakúsko, alebo taliansko -- ale napr. rumunsko, bulh. a iné im podobné krajiny... takže hlavu hore, takých mamičiek je našťastie len malé percento, a my poctivé maminy takéto počínanie iných nevieme a často aj nemôžeme ovplyvniť - ako napr. aj iné nagat. návyky - vď kto naozaj NECHCE fajčiť - tak NEBUDE .... atď. 😅 Pekný deň, všetkým 😎