Je pôrod s vyvolávačkou taký hrozný ako každá opisuje?
Chcem sa spytat, ci je naozaj vyvolavany porod horsi ako prirodzený ? 😖
@katrin21 ako spätne sa nehnevám že sme ho nestihli. Dalo sa to vydržať. Už som bola na 9-10 cm otvorená, len sme čakali kým malá trocha zíde nižšie. A kým by prišli z ARO, kým by to pichli...a ja som fakt mala kontrakcie jednu od druhej, a sediet som nemohla ani ležať, takže som hrdá na seba, že som to dala bez.
@tamarka9 dufam ajnja ze uz nikdy viac. Ja nechapem ked sa namna pozreli ako si.mohli mysliet,ze to zvladnem. Mali byt pohotovy a konat! Ohrozili maleho a to im nezabudnem. Mal pol roka obrovsky hematom na lavej strane hlavky kade ho tahali. Prve tyzdne bol uplne fialovy ten hematom. Ja som sa asi 15 minut mozno aj viac ani neviem... po porode pytala ze co sa vlastne stalo ako som porodila. Lebo si pamatam len vozik asi 8 ludi okolo mna a viem,ze som si povedala ze konecne ma idu rozrezat a uz ma nechaju a zaspala som a v tom ma budia ze ked poviem teraz posledny krat poriadne zatlac... jezis co!? Zatlacila som a potom ta ulava.... maleho mi neukazali od 9 vecer ako sa narodil do druheho dna do 12 na obed!! Neplakal, bol priduseny a podchladeny. Teraz je v poriadku. Sme zdravy stastny a surodenca neplanujem veru 😊

Mala som dohodnutu vyvolavacku a nelutujem.