icon

Je pri po 2 cisárskych pri 3. dieťati cisársky automatický?

karolinava
2. aug 2019

Prosím o radu, mam len otázočku ked mam za sebou 2 cisárske posledný pred 6 rokmi tak tretí sa robí už automaticky, alebo môžem aj prirodzene rodiť po treťí krát?

Strana
z2
yanni
5. aug 2019

@bambulienka1984 to lezanie xy hodin je slovensky prezitok. Plati, cim skor stanes a hybes sa, tym lepsie. Som rada, ze sa vsetky nase deti narodili v zahranici. A tiez o tom boleni hlavy som sa docitala prvy krat az tu na MK. Za 20 rokov v zahranici (dve rozne krajiny) nepoznam jednu zenu (a to ich mame v rodine a tiez kruhu priatelov a znamych neurekom), co rodila cisarskym, zeby mala bolesti hlavy alebo sa nemohla hybat 24 hodin. uplna hlupost toto. U nas ti hned povedia, hybte sa, skusajte, ako sa vam da, pomalicky atd. Pomozu, ukazu ako vstavat, ako chodit.

tomino013
13. aug 2019

Ahojte píše sa mi hrozne práve dnes pred pár hodinami mi umrela dcérka po cisárskom reze.... Tak moc sme sa na ňu tešili až ju musíme pochovat

bambulienka1984
14. aug 2019

@tomino013 to ma veľmi mrzí a prajem úprimnú sústrasť :( ja mam tretiu sekciu za sebou-môžem sa spýtať,co sa vlastne stalo?

tomino013
14. aug 2019

@bambulienka1984 no zatiaľ nevieme nič až zajtra po pitve, najprv monitory zlé a keď ju už vybrali tak bola mŕtva

ada309
14. aug 2019

@tomino013 to mi je ľúto, prajem veľa síl..

ada309
14. aug 2019

Ja mam za sebou dve sekcie, prvá v plnej narkóze, druhá spinal. Paradoxne, každý vrátane lekárov ma prehovárak, že spinal je setrnejsi tak k rodicke ako aj k bábätku, ale... Teda zotavovanie po spinale oveľa horšie, príšerne bolesti hlavy, v oblasti jazvy, atď.. Nechcem strašiť, je to veľmi individuálne, každý organizmus je iný, čo platí na mňa, na iné platiť nemusí.. No, ale aj napriek tomu, znova by som zvolila spinal, je to krásny zážitok.. Držím palce nech všetko prebehne hladko.

nina0703
15. aug 2019

@bambulienka1984 ahoj ked porovnas sekcie tretia bola aka? Mna caka zajtra 3 sekcia teda z odstupom 14r.No obavy mám.😐

andreagajewska
21. apr 2020

@karmela ahoj, prosím môžeš napísať, ako ti praskla maternica? Dali ťa rodiť prirodzene? a praskla pri pôrode? Alebo kedy?

karmela
27. máj 2020

@andreagajewska ahoj dlhšie som tu nebola tak odpovedám teraz,prepáč.Ja som mala plánovanú druhu sekciu všetko ok bolesti brucha som mala ale nič hrozne.Tak pri sekcií som sa prv pozvracala a Dr už šiel na vec.Malinku mi vybral počula som jej plač ukázali mi ju všetko v pohode.A zrazu som len počula ako Dr zanadával a kričal po Dr nech rýchlo odsáva lebo nič nevidí.Po narodení malej mi povedal že mám rupturu maternice.Tak má šil hodinku a pól.Nič som necítila s to som bola deň pred sekciou už hospitalizovaná.A druha sekcia bola plánovaná až po 8,5r Všetko dobre dopadlo nakoniec len už mi neodporúčajú 3tie tehu vôbec.A jedine zle čo mi ostalo po tom je silne menštruačné krvácanie.Nepravidelny cyklus tak silno uvažujem o mirene.Drzim prsty

andreagajewska
27. máj 2020

@karmela ďakujem za info. Ohľadom ďalšieho tehotenstva, ak Ti ho už nedoporučuje lekar, určite sa opýtaj aj iného. Keď som otehotnela tretí krát, predpovedali mi hororové scenáre že maternica nevydrží atd. Zmenila som lekára, teraz už som pred pôrodom a zvládla som to aj vďaka dobrému lekárovi a jeho prístupu.

Strana
z2