icon

Je vysoký tep dôvodom na cisársky rez?

Včera o 12:03

Ahojte, dlhodobo mávam zvýšený tep aj nad 120, je to dovod na to aby bol cisársky rez pri pôrode? Hoci nie som ani len tehotna ale raz budem a tak ma to zaujima

nikushka8
Včera o 12:10

Nemusi. Tachykardiu som mala uz 10rokov pred otehotnenim, v tehotenstve stacilo kardio vysetrenie. Rodila som 2x prirodzene

iwesska
Včera o 12:18

Tak po prve,treba to riesit pred porodom,po druhe,nie je to dovod. Ale ako vravim treba uzivat lieky aj pocas tehotenstva,aby bol pod kontrolou.

anonym_6c2080
Včera o 14:39

No, to bude asi problem, lebo vacsinou sa uzivaju betablokatory na to a nie velmi nechcu davat v tehotenstve, ja som musela 2x vysadit. Ten pulz mi lietal potom dost, ale mne aj tlak, tak mi nasadili Dopegyt, ale ten pulz je stale vyssi a tehotenatvo prirodzene ten pulz zvysuje. Ale ak je naozaj ten pulz 120 v klude, tak lieky budes musiet brat, dieta budu viacej sledovat.
O sposobe porodu rozhodnu lekari. Velku brusnu operaciu neradi robia, ak to nie je nutne.

kiki68
Včera o 17:28

Ja som to mala iba v tehu a prirodzene 2x. Oba porody mi museli ku koncu vlozit nitroglycerin, lebo mi nejak bolo blbo pe srdca. Ale to tych poslednych 15 min.
Ale 120 som nemala , len tak nieco cez 96-109

lenka23011992
Včera o 19:46

ja mam vysoky tep interne vysetrenie poriadku uz len cakam vysledky krvi ale zeny maju vysoke tepy