icon

Jedálniček šestonedeliek

mart1na26
4. feb 2014

Ahojte maminy , som sice uz mamou po 2hy krat ale az moju druhu dcerku sa mi podarilo kojit..... Ostala som teda ale riadne mimo ked som zistila co vsetko by som "nemala" jest.... preto Vas chcem pekne poprosit o radu,nazory, postrehy, pripadne komu by sa chcelo aj nejake napady na recepty . Vopred vsetkym velmi velmi pekne dakujem ...............sory za preklep...........sestonedelik......... uz sa to neda opravit ........ :(

maca_p
4. feb 2014

pokojne mozes jest vsetko s mierou.... 😲

moni244
4. feb 2014

ja som si prvých 6 týždňov dávala pozor len na nafukovacie potraviny, alebo čo som vedela, že mňa nafúkne, potom som ich postupne pridávala do jedálničku, keby som sa mala stravovať tak, ako som čítala, nič by som nejedla a bola by som hladná, čiže všetko s mierou, sledovať bábo 😉

jul11
4. feb 2014

@mart1na26 presne tak,kludne vsetko. co robi dobre tebe,bude aj babu. mozno naozaj nie hned segedin a chilly papricky,inak v pohode

ivmani
4. feb 2014

ahojte zienky....ja sice este nekojim, ale citala som, ze kapusta a potraviny ktore nafukuju ako fazula, sosovica atd., vraj aj dietatko ma potom vetriky z toho a bolesti bruska..., ale uz toho popisali, ze prax je prax treba asi skusit 😉

mart1na26
autor
4. feb 2014

sak toto ze citam jak drak a vsade pisu volaco insie , preto hladam overene informacie prave tu medzi maminami 😉 vsetkym pekne dakujem

zuzik307
4. feb 2014

@mart1na26 http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/strava/ uz som to tu niekedy davala, mna osobne tento clanok dost ukludnil 🙂

magdalenkami
4. feb 2014

vsetko s mierou,babo sa ohlasi ked mu nieco uskodi,-kolikou,vysypom,ekzemom-moj maly reaguje na pomarance,paradajky,kysle uhorky,chilli...

ivet1371
4. feb 2014

ja som od začiatku jedla všetko.menšie množstvo kapustu,fazulu,šošovicu.

hviezdicka111
4. feb 2014

no ja papam vsetko 🙂 samozrejme s mierou.....malicka je bez problemov 🙂

nikush
4. feb 2014

@mart1na26 osobne som jedla vsetko zaradom, sama zistis, co vadi dietatu, ak bude vobec vadit. a zase ak zjes sosovicu, alebo fazulu, tak nie 100percent prechadza do mlieka...moja dcera mala od cesnaku (ktory som jedla ja) zapareny zadok. inac som jedla vsetko

sintea
5. feb 2014

Moja svagrina nepapala cokoladu a udene ryby, inak myslim vsetko. 🙂