Kedy môžem po cisárskom reze začať jesť?
ahojte
rodila som cisarskym rezom v stredu o 10
kedy ste vy dostali prve jedlo? dnes o 10 som sa uz postavila a prechadzala cca o 10..
zatial mi nedali jest nic a ked sa niekoho opytam, mam cakat na niekoho kto mi to povie.
mozem nieco uz zjest? riedku kasu, vyzivu, nieco?
ahoj, preboha to kde si? Ja som mala sekciu v utorok na obed a v stredu rano som mala normalne ranajky.
Sekciu som mala ráno o 8:00 a okolo 15tej mi dali hrnček polievky, bola brokolicová, tak asi preto, začali sa črevá hýbať. Večer som dostala puding a piškóty.
V som mala sekciu asi o 8:30 a niekedy o 11 na JIP som mohla chrumat aspon piskoty poleziacky, potom som mala dalsiu v inej nemocnici vecer a prve jedlo som mala az rano uz neviem co, tam som mala zly priebeh a jest mi nechutilo
V ten den rodila som 11:25, okolo 19 mi doniesli piskoty s pudingom. Dalsi den normalne. Ale musi tam byt lekar tak by som isla za nim nech povie. Nemala si komplikacie?
Pri prvej dcére v 2009 som mala sekciu o 10,26h, jest mi mali až a ďalší deň večeru, aj to len bujón.
Potom v 2020 o 11h sekcia, dali mi na večeru nejakú kašu.
2021 tiež o takom čase a večer tiež mi dali jest. Piť som mohla hneď po dúškoch
@leushhh Večer o 6:30 som mala akútnu sekciu, ďalší deň na obed mi už dali čistý vývar (doslova veľku misku, ani nie tanier), no povedali mi, aby som si ho rozdelila na 2x. Večer som potom dostala už takú hustú krémovú polievku, znova veľkú porciu. Rodila som ale v súkromnej porodnici.
Ja som mala ráno v stredu sekciu vo štvrtok ráno mi dali piť a jesť až na večeru . Krupicovu kašu
@leushhh jedlo mi dali až keď sa mi pohli čreva (prdenie) .. čakala som 2,5dna po pôrode bez jedla, bolo to hrozne
@leushhh ja akútna sekcia v sobotu v noco 23hod jedlo az v pondelok...v nedeľu ma.aj tak ratovali kedze silnu bolest hlavy som mala zavraty takze ani ma.nepostavili azv pondelok rano aj ked som bola velmi hladna jedla.som len hroznovy cukor a vodu
@leushhh Mala som plánovanú sekciu v plnej anestéze, ktorá sa konala ráno.Poobede, ku večeru som už mohla zjesť niekoľko piškót, štvrtku banána

@leushhh rodila som večer akútnou sekciou.. na ďalší deň mi dali až večer vodu z vývaru a až na ten ďalší deň mi dali na obed kašu so šťavou