icon

Kedy sa dostaví pôrod po vytečení hlienovej zátky?

lenula57
5. apr 2013

ahojte, prosím vas dnes mi odtiekla hlienova zatka kedy môžem čakať pôrod?..a už na tri dni pobolieva v podbrusku..poprosím všetky skúsenosti ďakujem vopred🙂

lenula57
autor
5. apr 2013

@jorgi ani mi to nevadí lebo už sa strašne teším na drobca 😉..čím škor tým lepšie lebo v noci každu hodinu idem na WC 😒 ..a potom nemožem zaspať..ale mi nevadí sak termín mam v nedelu tak najvyšší čas 😉

lenula57
autor
5. apr 2013

Ešte jednu radu by som potrebovala keď vávam variť dudlík tak ho tam mám pichvuť do tej vriacej vody celý alebo iba to gumové?? 🙂...a ten dudlik vizerá takto 🙂..

ninive16
5. apr 2013

Mne 2 hodiny pred začiatkom kontrakcií, malá sa narodila po 12 hodinách, švagrinej 2 týždne pred pôrodom. Asi sme obe na tom rovnako (čakatelky 😀 ), tiež čakám každú chvíľu...
Vyvára sa celý, ale v pôrodnici povedali, že stačí podržať pod tečúcou horúcou vodou. Veď keď ho vysterilizuješ teraz, tak kým ho bude drobec potrebovať (možno), tak tam tie baktérie opäť budú.
Nerob s s tým starosti.Mám už dve deti, ani pri jednom som sa tým veľmi nezaťažovala a obe sú zdravé a odolné....

jorgi
5. apr 2013

@lenula57 No tak to už máš čas, to je jasné, že se těšíš, je to nádherný pocit 😵. Já měla měsíc do termínu, když se začala spouštět ta zátka a přítele každý den do večera v práci na Slovensku. Nakonec se ale malá narodila o víkendu na jeho svátek 🙂 Ten dudlík dej vyvařit celý. Tak kdybys už rodila brzo, tak přeju rychlý porod!

martini
5. apr 2013

@lenula57 celý a var 10 minut (od začatia varu).

lenula57
autor
5. apr 2013

Ďakujem vám veľmi pekne a mám všetko už nachystáne potom keby niečo dávam vám vedieť 😉

lenula57
autor
7. apr 2013

@ekinkala no teraz cítím dosť tlaky...ale včera som nepocitovala nič..

ekinkala
7. apr 2013

@lenula57 ahoj no co ako este nic?

lenula57
autor
7. apr 2013

@ekinkala nie ale dnes došly ako teraz na mna neviem to pomenovať ako tlak tam dolu ...

ekinkala
7. apr 2013

@lenula57 ak budes pocitovat kazdych 10/15 min tlaky (kontrakcie) v tedy uz treba ist

lenula57
autor
7. apr 2013

@ekinkala a ked to pocitujem pri chodzi??..ledva chdím koly tomu 😒 ..a aj kríže ma začali boleť viac ako obvikle..

ekinkala
7. apr 2013

@lenula57 ooooo tak krize ta este len budu bolet ked pridu tie prave kontrakcie o tom je vlastne porodna bolest ze ta bolia krize a pocitujes take vpichi tak ja neviem ono ta to moze boliet pri chodzi preto ze je uz aj moc velky a otoceny a pripravuje sa na porod ale skus sa postavit a iba stat nechodit a pozoruj ci mas caste kontrakcie ,bolesti to nema byt nejaky vpich ale taky zvlastny pocit kazdu chvilu

ekinkala
7. apr 2013

@ekinkala a kedy mas termiiiin?

lenula57
autor
7. apr 2013

@ekinkala Kríže nič..to iba lebo som zle sedela teraz ked som normalne nič ale hento tie tlaky tam dolu to ma až kdesi v zatku pobolieva..

ekinkala
7. apr 2013

@lenula57 mmmm a kedy mas ten termin?

lenula57
autor
7. apr 2013

@ekinkala dnes mám prvý a druhý 16.4

alka61
7. apr 2013

@lenula57 ahoj, keď máš tie bolesti ako pri menštruácií, tak to by už aj mohlo byť 🙂

lenula57
autor
7. apr 2013

@alka61 nie ja mám ktor taký tlak ked chodím presnejšie iba ked chodím..

anickad77
7. apr 2013

@lenula57 do stehien tlaky, taku zataz necitis? ja som tlaky nemala, iba take do stehien vystrelky, ako ked robis drepy 🙂 to uz kazdu chvilku mozes cakat, ze sa to spusti 🙂

lenula57
autor
7. apr 2013

@anickad77 nie mne to skor vystrelujem do zadku a inde nie..

anickad77
7. apr 2013

@lenula57 tak to, ze ta tlaci dolu, to je normalne, to sa uz pripravuje 🙂 najdolezitejsie, uvidis, ak praskne voda, mali by prist uz aj kontrakcie a tlaky 🙂 co si myslim, ze uz dlho nepotrva, ked citis tlak na zadocek 🙂

ekinkala
7. apr 2013

@lenula57 no cely ho hod do hrnca ale nie dlho myslim dudlik a ta voda ti uz neodteka?

lenula57
autor
7. apr 2013

@anickad77 Dobre Ďakujem vám strašne za tieto rady asi by som panikárila stale 😉 ..
@ekinkala na 5 minut je napísané 🙂..a aj tebe ˇ%Dakujem 🙂..sak potom dám vedieť alebo sa ešte spýtam 🙂

anickad77
7. apr 2013

@lenula57 cumlik cely, tak cca 10min povarit 🙂

anickad77
7. apr 2013

@lenula57 cumlik cely, tak cca 10min povarit 🙂
@lenula57 nie je za co, ja som panikarila 3x s planym poplachom, kym to prislo 🙂 drzim palce, vela stastia prajem 🙂

lenula57
autor
7. apr 2013

@anickad77 Ďakujem sak sa ešte uvidí 🙂..

alka61
7. apr 2013

@lenula57 tak ako píše ekinkala pozoruj a uvidíš, určite sa neplaš, môže to byť každú chvíľu, alebo sa to upokojí a počká si do toho druhého termínu 🙂 určite ti držim palce nech to máš za sebou 😵

boga28
9. apr 2013

@lenula57 držím palce a určite napíš keď sa malinké narodí. 😉

lenula57
autor
9. apr 2013

@boga28 dobre dám vedieť 😉..ale este stale nič :-/

boga28
9. apr 2013

@lenula57 možno sa tam aj stretneme. ja idem zajtra na vyšetrenie do TN tak uvidím čo mi povedia.