Kedy sa dostaví pôrod po vytečení hlienovej zátky?
ahojte, prosím vas dnes mi odtiekla hlienova zatka kedy môžem čakať pôrod?..a už na tri dni pobolieva v podbrusku..poprosím všetky skúsenosti ďakujem vopred🙂
Mne 2 hodiny pred začiatkom kontrakcií, malá sa narodila po 12 hodinách, švagrinej 2 týždne pred pôrodom. Asi sme obe na tom rovnako (čakatelky 😀 ), tiež čakám každú chvíľu...
Vyvára sa celý, ale v pôrodnici povedali, že stačí podržať pod tečúcou horúcou vodou. Veď keď ho vysterilizuješ teraz, tak kým ho bude drobec potrebovať (možno), tak tam tie baktérie opäť budú.
Nerob s s tým starosti.Mám už dve deti, ani pri jednom som sa tým veľmi nezaťažovala a obe sú zdravé a odolné....
@lenula57 No tak to už máš čas, to je jasné, že se těšíš, je to nádherný pocit 😵. Já měla měsíc do termínu, když se začala spouštět ta zátka a přítele každý den do večera v práci na Slovensku. Nakonec se ale malá narodila o víkendu na jeho svátek 🙂 Ten dudlík dej vyvařit celý. Tak kdybys už rodila brzo, tak přeju rychlý porod!
Ďakujem vám veľmi pekne a mám všetko už nachystáne potom keby niečo dávam vám vedieť 😉
@lenula57 ooooo tak krize ta este len budu bolet ked pridu tie prave kontrakcie o tom je vlastne porodna bolest ze ta bolia krize a pocitujes take vpichi tak ja neviem ono ta to moze boliet pri chodzi preto ze je uz aj moc velky a otoceny a pripravuje sa na porod ale skus sa postavit a iba stat nechodit a pozoruj ci mas caste kontrakcie ,bolesti to nema byt nejaky vpich ale taky zvlastny pocit kazdu chvilu

@jorgi ani mi to nevadí lebo už sa strašne teším na drobca 😉..čím škor tým lepšie lebo v noci každu hodinu idem na WC 😒 ..a potom nemožem zaspať..ale mi nevadí sak termín mam v nedelu tak najvyšší čas 😉