icon

Kedy sa dostaví pôrod po vytečení hlienovej zátky?

lenula57
5. apr 2013

ahojte, prosím vas dnes mi odtiekla hlienova zatka kedy môžem čakať pôrod?..a už na tri dni pobolieva v podbrusku..poprosím všetky skúsenosti ďakujem vopred🙂

Strana
z4
lenula57
autor
9. apr 2013

@boga28 aj ja idem zajtra chodím tam každú stredu.. 🙂

boga28
9. apr 2013

@lenula57 som zvedavá ja tam idem prvý krát. ale až poobede.

lenula57
autor
9. apr 2013

@boga28 prečo poobede?..ja tam chodím ráno a držím palce 😉

tinka_21
9. apr 2013

@lenula57 Ahoj, mne začali o 5.00 ráno kontrakcie, polhodinu na to mi odišla zátka, a večer bola malá na svete 🙂 Takže je to veľmi individuálne -) Držím palčeky, nech ťa drobček veľmi netrápi ;)

lenula57
autor
9. apr 2013

@tinka_21 to by som brala..ale mne odišla v piatok a stale nič ☹..v nedeľu som mala prvý termín ale nič stale sice mám druhy termín mám až za tyzden..

janinka14
11. apr 2013

@lenula57 ako si dopadla v poradni?

lenula57
autor
11. apr 2013

@janinka14 že pondelok znova a už na príjem ale iba vyšetrenie..

ninive16
11. apr 2013

Ja tiež stále čakám. Bola som u lekára v utorok a vraj ak sa to nerozbehne, tak sa mám prísť ukázať v piatok. Manžel si vzal dovolenku, stále ktosi volá, či sme ešte pokope 😉 .

janinka14
11. apr 2013

Ja som bola dnes a vobec to nevyzera, zeby sa babo ponahlalo.🙂

ninive16
13. apr 2013

Ja som bola opäť včera (piatok), mám prísť zasa v nedeľu 😕 To vraj musím chodiť každé 2 dni........
Vraj krčok mám 1,5 cm, vonk.bránka otvorená na 3 cm. Uvidíme, kedy to príde 🙂

lauralaplant
13. apr 2013

A co by ste poradili mne?
Som 3 dni pred terminom, prve dietatko. V noci som sa parkrat zobudila na bolest v krizoch. Rano som si nasla trochu cervenej krvi a takeho hlienu. Od rana som bola 2x na velkej potrebe, este raz som si nasla trochu krvi a v nepravidelnych intervaloch (raz 5 minut, inokedy 10 minut) citim taku kratku bolest, raz v krizch, inokedy pod bruskom.
Moze to byt zaciatok porodu?

barbade
13. apr 2013

@lauralaplant Podla mna ti odisla hlienova zatka ,ale plodova voda este nie, ale pozvolny zaciatok porodu to kludne moze byt (a nemusi, uvidis, ako sa to bude vyvijat dalej a ci zacnu byt bolesti pravidelnejsie a intenzivnejsie).

Na margo otazky samotnej, mne praskla plodova voda 02:30 v noci a 7:40 bol uz syn na svete 😉

ninive16
13. apr 2013

@lauralaplant aj mne to príde ako začiatok. Pri mojej najstaršej to tak bolo. Presne 3 dni pred termínom, rovnakým nástupom. Do 12 hodín bolo potom. Možno už ti odpisujem neskoro, no veď sa ozveš 🙂

lauralaplant
17. apr 2013

Áno, bol to začiatok. Večer o pol deviatej bol malý na svete a dnes sme prišli domov 🙂.

ninive16
23. apr 2013

Aj ja už mám potom. Vo štvrtok som bola u lekára-bol v úžase. Bola som na 7cm otvorená, že domov ma nepustia, lebo iné vraj pri takom otvorení rodia. Ja som nemala ani jednu kontrakciu. Vzali ma na sál a pustili vodu. A moja malinká je už s nami.

boga28
24. apr 2013

@ninive16 tak gratulujem. ja už tiež chcem mať potom ale akosi slále nič.

dzoan
23. aug 2013

mozem sa holky opytat ako vlastne vyzera ta zatka??? nakolko som mala nikau infekciu v sebe a z dola mi len vychadzal biely vuytok v podobe hlienu takze vlastne ani neviem ci ho este mam, ale asi ano???

dakuejm

Strana
z4