Kedy sa dostaví pôrod po vytečení hlienovej zátky?
ahojte, prosím vas dnes mi odtiekla hlienova zatka kedy môžem čakať pôrod?..a už na tri dni pobolieva v podbrusku..poprosím všetky skúsenosti ďakujem vopred🙂
Ja tiež stále čakám. Bola som u lekára v utorok a vraj ak sa to nerozbehne, tak sa mám prísť ukázať v piatok. Manžel si vzal dovolenku, stále ktosi volá, či sme ešte pokope 😉 .
Ja som bola dnes a vobec to nevyzera, zeby sa babo ponahlalo.🙂
Ja som bola opäť včera (piatok), mám prísť zasa v nedeľu 😕 To vraj musím chodiť každé 2 dni........
Vraj krčok mám 1,5 cm, vonk.bránka otvorená na 3 cm. Uvidíme, kedy to príde 🙂
A co by ste poradili mne?
Som 3 dni pred terminom, prve dietatko. V noci som sa parkrat zobudila na bolest v krizoch. Rano som si nasla trochu cervenej krvi a takeho hlienu. Od rana som bola 2x na velkej potrebe, este raz som si nasla trochu krvi a v nepravidelnych intervaloch (raz 5 minut, inokedy 10 minut) citim taku kratku bolest, raz v krizch, inokedy pod bruskom.
Moze to byt zaciatok porodu?
@lauralaplant Podla mna ti odisla hlienova zatka ,ale plodova voda este nie, ale pozvolny zaciatok porodu to kludne moze byt (a nemusi, uvidis, ako sa to bude vyvijat dalej a ci zacnu byt bolesti pravidelnejsie a intenzivnejsie).
Na margo otazky samotnej, mne praskla plodova voda 02:30 v noci a 7:40 bol uz syn na svete 😉
@lauralaplant aj mne to príde ako začiatok. Pri mojej najstaršej to tak bolo. Presne 3 dni pred termínom, rovnakým nástupom. Do 12 hodín bolo potom. Možno už ti odpisujem neskoro, no veď sa ozveš 🙂
Áno, bol to začiatok. Večer o pol deviatej bol malý na svete a dnes sme prišli domov 🙂.
Aj ja už mám potom. Vo štvrtok som bola u lekára-bol v úžase. Bola som na 7cm otvorená, že domov ma nepustia, lebo iné vraj pri takom otvorení rodia. Ja som nemala ani jednu kontrakciu. Vzali ma na sál a pustili vodu. A moja malinká je už s nami.
mozem sa holky opytat ako vlastne vyzera ta zatka??? nakolko som mala nikau infekciu v sebe a z dola mi len vychadzal biely vuytok v podobe hlienu takze vlastne ani neviem ci ho este mam, ale asi ano???
dakuejm

@boga28 aj ja idem zajtra chodím tam každú stredu.. 🙂