icon

Kedy sa zmenšia a zosvetlejú dvorce na pôvodný stav?

terus00
27. aug 2014

Az po ukonceni kojenia alebo uz aj pocas neho? Zmensia sa vobec, alebo uz ostanu take velke?

jul11
27. aug 2014

@terus00 ostanu

eeffka
27. aug 2014

@terus00
@jul11

neostanu... a som kojila 2roky , mala so nechutne cecky, bo to sa inak ani neda nazvat a do 2mesiacov po ukonceni amm opat svoje pekne prsia ako zamlada, akurát kus nizsie 🙂

standu
27. aug 2014

dvorce mam stale rovnake a zosvetleli par maesiacv po porode. starsiu som kojila 2roky, mladsia este je, prsa mam teraz len o kusok vacsie ako pred druhym tehu postupne sa od zaciatkov dojcenia zmensuju..

brumka
27. aug 2014

@terus00 neboj zmensia sa a zblednu, aj som dnes akurat zhodnotila pred zrakadlom co som kojila doteraz ze ich uz mam mensie a bledcie, kedy sa to stane nevimme, prvu som dojcila 15m a to som mala prsia a dvorce, terza som take nemala
@eeffka nechutne? ziadne niesu nechutne len silikony 🙂

ivetoy
27. aug 2014

ja mam take iste ako ked som mala 15 rokov...a kojila som rok...niec sa nezmenilo

eeffka
27. aug 2014

@brumka mám ich odfotene... a naozaj na nich nnebol nič erotické... bola to mobilna strava pre dojca 🙂

pipinka4
27. aug 2014

@terus00 to by Aj mna zaujimalo mala ma 14 mesiacov kojena 2 mesiace a dvorce mam jak svet velke stale iba su kus bledsie.

horana
28. aug 2014

Je to cele hlavne o genetike a aj o hormonalnych individulanych zmenach cize o veciach ktore snahou ovplyvnit nemozme. Niektorym zmeny dvorce ani nezaznamenaju, niekomu narastu stmavnu a potom sa po roznej dobe vratia bud do povodneho stavu alebo nieco blizko tomu, alebo sa aspon kusok zmensia z toho zvacsenia.
Ale niekomu bud uplne minimalne alebo uz zostanu take velke placky. Ako napr. mne. Popravde radsej by som mala esteticky malinke ako za mlada, ale ked si moje telo tuto dan vypytalo, teda mam 5 rokov od ukoncenia posledneho kojenia (2x2,5 roka)a zmeny k "lepsiemu" su uplne minimlane, beriem to tak, ze niekomu to skratka vystreli aj takto, co narobim. Dojcenie by som za to isto neobetovala, to jedno viem naisto. Aj ked si myslim ze jeho dlzka mala konkretne v nasej rodine svoj vplyv, nakolko moja mama vravela ze jej sa tiez dvorece rozcapili, ale nakolko dojcila len par tyzdnov ako bolo za sociku bezne, teraz ma malinke, vratili sa jej. Mne nie.
Zase nelpiem na svojom tele tak aby ma toto trapilo, na to to povazujem za este malo dolezite v zivote, resp. si hovorim keby toto mal byt moj hlavny problem bola by som stastna a este aj oslavu urobila za to 😵

monca1982
28. aug 2014

Mne sa ani nezväčšili, ani nestmavli. Dokonca mám pocit, že ich mám belšie ako predtým. Čo tiež vyzerá čudne. Ale spravili sa mi na prsiach strie. A to teda vyzerá strašne. 😒