icon

Kedy ste dostali prvú menštruáciu po pôrode?

nikolka2
29. júl 2010

Ch cela by som sa opytat mile mamicky ja kojim uz vyse 5 mesiaca a stale nic pricom moje vsetky kamosky dostali uz po 3 mesiaci mrchu 😲 ,,,lebo ja napriklad mrcchu nemam , ale mam normalne bolesti a tak jak pri cykle ,,je to ok ? Ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z4
rybka13
11. aug 2010

ja malu kojim, po 6 mesiacoch od porodu som myslela, ze uz dostanem, lebo som mala troska bolesti, ale nakoniec to pockalo 8 mesiacov a 3 dni - cize dnes dorazila ms 😢 zatial vyzera ako spinenie, no uvidime, desim sa toho, ze bude silna ako tu niektore dievcata po porode hovoria ... 😕
A este som zvedava, ci budem mat menej bolestivu ms ako pred porodom... aby som si nemusela slahnut nejake analgetikum 😕

djd
12. aug 2010

..dcerka ma 2 roky, stale kojim, menstruaciu som dostala 5 mesiacov po porode.. 😉

dena69
12. aug 2010

synček má 8.mesiac stále kojím a ešte nič... 😉

zuzkat1
12. aug 2010

mala ma o par dni 7 mesiacov a ja stale nic... kojim na poziadanie a aj prikrmy mame len kratko tak uvidim.. ale uz by aj mohlo co to dorazit- chceme druhe mimi🙂

slovakia13
12. aug 2010

my uz budeme mat 9. prikrmujem 3mesiace a menzes nikde 😉 uzivam si to 🙂

sarias
24. feb 2011

chcem sa spytat, niektore maju menzes pravidelny ine nepravidelny, ja som dostala prvy mnezes po porode po 3 a pol mesiaci, kojim uz len 3 krat za 24 hodin ( v noci vobec). S manzelom sme to skusili naostro ku koncu mojho cyklu, s tym ze ked sa zadari budeme sa tesit ....t (kedze asi u mna prebieha ovulaci a mala som uz menzes od porodu, je aj mozne ze mi ovulka skoci na koniec cyklu??? ..... teraz mi meskaju uz 2 tyzden, ja by som si urobila test hned ale je pravdepodone ze ho mam mozno nepravidelny ale aj to ze som opat tehu, ziadne priznaky vsak este nemam ... a takto mozem byt tehu aj pol roka a jedine zvacsujuce brusko mi napovie co sa deje, kolko cakat kym si spravim test ci som znova tehu???

smarti
24. feb 2011

ja som dostala po 10 mesiacoch, teraz ju mám druhýraz, ale bolesti brucha som mala aj predtým - asi v termíne, kedy by som mala menštruovať

happy8051
24. feb 2011

ja som mala zatial len slabe spinenie aj to len raz

salma22
24. feb 2011

hned ako mi skoncilo sestonedelie.. tak po tyzdny som to dostala a mam ju teraz kazdy mesiac

salvinka
24. feb 2011

ja som dostala ked mal maly 10 mesiacov.. ale bolesti som mala uz dva tri mesiace skor.. a kojim aj nadalej 🙂

79zuzana
24. feb 2011

po 6. tyzdni a malicka je plne kojena... takisto som to mala aj pri prvom a druhom synovi 😉

olifcek
24. feb 2011

ked mala OLivka 10 mesiacov... a kojime sa stale

beaska
28. feb 2011

po mesiaci a kojime stale

nanulik
28. feb 2011

ja nekojím už dva mesiace a mrchu som ešte nedostala!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲 😖 😖 😖 😖

julienka
28. feb 2011

A baby, ked ste dostali menzes, tak nabehol vam potom cyklus normalne (28 dni)? Mne sa to "vratilo" pred mesiacom, 28 dni preslo a zatial nic... ☹

jaruska8
28. feb 2011

Kojím a po pol roku, škoda, ešte nemusela prísť, mrcha jedna. 😉

oacka
28. feb 2011

po 5 mesiacoch kojenia, bohužiaľ malá pred menštruáciou tak začala vymýšľať na prsníku,že chudla,nechcela piť a napokon som aj prestala kojiť. zatiaľ nemám pravidelne. mešká aj 2 týždne

huhusestra
28. feb 2011

ja za 2 mesiace a taku silnu ze ma islo porazit 😖 zavidim babam ktore ju nemaju pol roka ci rok skoda, ze som nemala mlieko mozno by mi prisla neskor no ale co narobim 🙂 hlavne ze mam babatko zdravucke a krasnucke 😉

grenka
28. feb 2011

ja za mesiac po porode a uz 2x som mala 🙂 terazsledujem ze mam ovulaciu tak urcite pride...a ze ked kojime tak nebyva 😀 😀 😀

Strana
z4