Kedy ste mali prvý sex po pôrode?
chcela by som sa opytat, kedy ste sa milovali prvy krat po porode. ja som dva tyzdne po porode a s manzelom mame uz velku chut a tuzbu..
Ahojte ja som po normálnom pôrode 3 týždne a deň nejak to spontánne prišlo a nezdrzali sme sa .... začala som krvácať tak sme to nechali...ale nič ma neboli len troška poštipkáva a ja pocit ,že by mi niečo bolo nemám. ...A nechcem bežať na pohotovosť keďže je sobota a povedať im , že toto toto a zbytočne. ...myslite , že by sa mohlo niečo stať?
@nikcole18 môžeš si zaviest nejakú infekciu a môžeš aj otehotniet
@nikcole18 ťažko radiť...ak nemaš nejake problémy tak čo...stava sa...ak ste mali kondom tak riziko infekcie je male, ja osobne by som na pohotovost nešla kedze ti do kopy nič nie je. Keby niečo sa ti nezdalo tak navštív svojho gynekologa.
@sardinka335 😯nemali sme kondóm nie len trošku krvácam a to štípe ako porode. Akeď cikám a chodím.
Krvácanie je normalne - ved je to po porode ešte skoro. Štipanie, ak by neprechadzalo asi by som ,,skákla,, na gyndu alebo zavolala čo v takom pripade ze počas šestonedelia pocituješ štipanie, palenie. Neviem ako to je po porode ale vraj je dobrý ten ROsalgin - vaginalny roztok....Neviem či sa to moze použiť takto po porode.
@sardinka335 snáď má to prejde. ... nechcem to vysvetľovať lekárovi. ... jednoznačne Ďakujem 🙂
@nikcole18 tak držím palce...ja by som cielene sa gynošovi nepriznala, jedine ze by sa pytal - neviem klamat....nie som v tom dobrá. 🙂
Ako uplne chapem chuť na ,,to,,. Ale v tomto ,,,štadiu, skor nejake ,,ručne,, techniky ako klasiku. Ani my sme nevydržali do konca šestonedelia...je to aj prirodzene len to treba trošku ,,prisposobiť situácii,,.
My zme mali sex zakazany od 32tt,kvoli nizkopolozenej placenty,takze zme si pockali az po skonceni sestonedelia,rodila som sekciou,
Ahojte 😊 chcem sa spýtať, či 5tyzdnov po sekcii mozem ist do solária?
Pokiaľ je všetko v poriadku, tak najlepšie po šestonedelí. 🙂
My sme sa milovali po pôrode asi 4 týždne, už si to ale moc ani presne nepamätám ale tak nejako to bolo🙂
Ahojte, tiež som budúca mamička. Dozvedela som sa to len nedávno. Strašne sa tešíme. Ešte musím dokončiť školu. Akurát píšem diplomovú prácu tak ma napadalo, žeby ste mi mohli pomôcť s výskumom, ktorý sa týka sexuálnej spokojnosti. Do výskumu potrebujem aj ženy s deťmi a mne ho zatiaľ vyplnili len bezdetný študenti. Tak Vás chcem poprosiť o vyplnenie dotazníka. Nezaberie Vám viac ako 10 minút. Môžete zapojiť aj vašich partnerov. ďakujem.
https://docs.google.com/forms/d/1WEDi6gKWldscax...
Boze baby ako vam zavidim, ze ste po par tyzdnoch mali sex. Ja som 3 mesiace po porode cisarskom a sex nikde ☹. Najprv som koli krvacaniu a potom som myslela ze koli malemu ze nebolo kedy. Ale uz bolo viac sanci kedy drobec pekne spal ale manzel sa radsej venuje hre na pocitaci nez by mal byt sex. Asi ho uz nepritahujem alebo neviem, mozno unava ale na tych par minut hadam by sa tolko energie naslo ci? Ach jaj som zvedava do kedy ho to bude drzat.
@kissinka111 Preco sa ho na to nespytas? To cakas kedy prejavi zaujem a iniciativu on?
@kissinka111 Keď chceš Ty, musíš začať Ty. Nečakaj,kým prejaví záujem on.🙂
my sme mali prvy krat po 7 tyzdnoch no a trochu to bolelo a trochu som krvacala po a teraz mam pocit, ze mam v posve asi nejaku ranku. nemam vytok ani krvacanie, len obcas taka tupa bolest. neviete poradit, co nato? este ma chytil aj zapal moc.mechura
@babulka025 ahoj,nechaj tomu čas..... ale po šestonedelí po prvej menštruácii
Príde to samu,a bude to take ako predtým,možno ešte lepšie,vagina je plastická...vie sa vrátiť do pôvodnej veľkosti aj po pôrode....

až po šestonedelí,ked ma vysetril gynekolog apovedal ze je vsetko v poriadku,mne to príde nezodpovedné skor hlavne kvoli zavedeniu nejakej infekcie a aj casto zeny hned otehotnejú a potom nariekajú a sú nestastné lebo si ani nestihnú užit prvé bábo a hned sa musia venovat druhému,ale každého vec ako si kto zariadi tak má