icon

Kedy ste mali prvý sex po pôrode?

babulka025
17. dec 2011

chcela by som sa opytat, kedy ste sa milovali prvy krat po porode. ja som dva tyzdne po porode a s manzelom mame uz velku chut a tuzbu..

niki89
29. jan 2015

Chcem sa opytat kolko mam asi cakat, kym mozem mat znova sex s manzelom. Mala som vyvolavani porod, malemu nefungovalo brusko a takze by neprezil. Porod presiel az to vyvolanie prirodzene. nemam stehy ani necitim bolest, len velku chut na sex. Mozno preto aby sme to znova skusili a cim skor zabudli na zlu skusenost a mohli sa tesit z babetka, na ktore sme sa tesili. Vdaka za odpoved

adrika1239
23. apr 2015

Ja vam zavidim ktore ste vedeli mat sex aj napriek tomu ze vas sili, ja som rodila pred piatimi tyzdnami bola som natrnuta nastrihnuta pol hod. Ma zasival.stale to mam citlive. Skusali sme to s partmerom ale bolelo yo nenormalne ani nesiel nasilu ale jednoducho som ho odstrkovala tahala prec do vsetkych smerov a aj lubrigant sme pouzili,nakoniec sme to nechali tak. Je mi ho luto lebo sa ma uz 3 mesiace nedotkol. Je mi stoho doplacu. Nakoniec ma on utesoval

inus227
27. apr 2015

baby kedy podla vás je mozne mat sex po porode? aj ked ste boli nastrihnuta? dakujem 😝

ukulela
27. apr 2015

@inus227 ja by som drzala minimalne 600nedelie ... neriskovala by som. tiez som bola mastrihnuta - a vnutri aj dotrhana - takze som musela mat istotu, ze uz som ok. zalezi na tvojom pocite - ale,ako pisem, 600nedelie asi kvoli niecomu je ...

maickamf
27. apr 2015

@inus227 keď sa budeš naň cítiť 😉 Ja som bola tiež nastrihnutá, mali sme sex až po šestonedelí, keď som bola na gyn.kontrole a dr. ma uistila, že zdravotne som v poriadku.Ale každá sme iná, takže je to na vás

hrcavdeske
27. apr 2015

@inus227 presne na konci 6 tyzdna som mala... kedze ma stale vnutri bolel jeden steh.. krcok mas stale otvoreny a je tam velke riziko infekcie, nestalo mi to za to.. a k tomu , je vela inych sposobov, a my sme si uz zvykli, kedze sme skoro cele tehotenstvo mali styk zakazany 😀

iniga77
29. apr 2015

No ja som po prvom dva tyzdne a teraz po druhom som dost potrhana a vcera boli tri tyzdne od porodu a ja sama som chcela ale vsetko dopadlo dobre ani ma nic nebolelo 🙂

samasa
29. apr 2015

@inus227 ja som pri prvom prišla na kontrolu po 6stonedelí...a doktor sa ma pýta : A co sex? Vyvalila som na neho oči a vravím mu: Nebláznite pán doktor...ved som pred nedávnom rodila..a on na mna: Proboha ženská!!! Vy jste mu ještě nedala??? 😀 😀 😀 pri ostatných detoch si to už nepamatam..ale asi velmi skoro.. 😀 😀 😀 😀

inus227
29. apr 2015

@samasa háhá aky mily doktor :D takže to možme skusit? aj ked ma nastrihovali?

samasa
29. apr 2015

@inus227 určite...len dávajte pozor 😀 až do konca roka nestihnete ešte jedno 😀

inus227
29. apr 2015

@samasa TAK TO dufam že nie :D

cailinevelyn
29. apr 2015

Ahojte baby, tak sa pozrime na niektore spoluobcanky, ktore pre sex utecu priamo z porodnice, pomaly este v ten isty den 🙂 ... viete o tom, ze by sa niektorej nieco stalo ;.) no niezeby som to odprucala 🙂

zuzankasm
29. apr 2015

Ja ako prvorodicka asi 10dni po porode,a uplne v pohdke :-* 🙂

slniecko_11
2. máj 2015

Ahojte baby 🙂 chcem sa opýtať, čo si myslíte kedy je čas na prvý ale uplne prvý sex (som ešte panna aj priateľ) obaja mame 18 + sme spolu 3 roky a naozaj sa ľúbime a plánujeme spolu aj budúcnosť.

slniecko_11
2. máj 2015

Ahojte baby 🙂 chcem sa opýtať, čo si myslíte kedy je čas na prvý ale uplne prvý sex (som ešte panna aj priateľ) obaja mame 18 + sme spolu 3 roky a naozaj sa ľúbime a plánujeme spolu aj budúcnosť.

inus227
2. máj 2015

@slniecko_11 vy ste spolu za tie 3roky nespali? :O to sa da? 🙂

slniecko_11
3. máj 2015

@inus227 nie nespali este 🙂 nikam sme sa neponahlali ale uz by sme chceli 🙂

jojka_m
18. máj 2015

Ahoj, my sme mali sex prvýkrát po pôrode po troch týždňoch...bolo to síce s obavami, ale úplne bezbolestné.
Pokiaľ sa na to cítiš a pôjdete na to zľahka, odporúčam. Aj psychicky to ako ventil dosť pomáha počas tých náročných prvých dní, resp. týždňov.

inus227
19. máj 2015

@jojka_m my sme tiež už skusily ale po 2tyždnoch ...a mozem povedat ze v pohode..čo som sa bala aby mi to nepopraskalo 🙂

lilimoni
19. máj 2015

Ja som mala cca rok po porode taku antichut na sex az som sa bala, ci nie som vadna 😀 sex som nemala asi dva roky.

patrisha90
21. máj 2015

@babulka025 Ja som tiež v druhom týždni po pôrode a tiež by sme to s manželom chceli skúsiť,len mám trochu obavy z toho,že tak skoro?Ale ked nič má nebolí,prečo nie? 🙂

patrisha90
21. máj 2015

@zuzankasm ja som sa natrhla,perfektne ma zašili,niť vypadla,necítim bolesť,môžeme to skúsiť?

zuzankasm
21. máj 2015

@lilimoni A co tvoj chlap ? Ten co nato? Som presvedcena o tom ze kazdy zdravy muz sex potrebuje... 2 roky bez?

lilimoni
22. máj 2015

@zuzankasm mozno to bolo aj tym, ze ma po porode vyse hodiny zasivali dvaja doktori 😒 z vonka som mala dva stehy ale zvnutra som bola na cucky 😒 to je asi tak ked niekomu na zaciatku tehu lekar zakaze sex. Moj muz je tolerantne zlaticko, ktore nikdy nespomenulo, ze by chcel sex. 🙂 3 mesiace po porode som mala problem sediet.

lilimoni
22. máj 2015

@zuzankasm ja by som radsej to sestonedelie vydrzala.

andrejko31
23. sep 2015

no super,všetko stare prispevky a nemam sa s kym poradit a vypocut si nazor.mala som konizaciu pred 5 rokmi,tohto roku som porodila krasneho chlapceka.porod bol strasny,bolestivy,ale som uz po sestonedeli a samozrejme,ze chceme s manzelom sex,no stale mam problem s tym aby do mna vnikol,pripada mi to akokeby som bola priliz zasita,aj ked viem,ze to nieje mozne-gynekolog povedal,ze vsetko ok,len nam to nejde.stale je pre mna vniknutie bolestive a velmi.ma niekto nejaku skusenost a poradi?dakujem

inus227
23. sep 2015

@andrejko31 zdravim ja som mala podobný problem a prisla som nato ze ešte to nieje dobre zahojené,aj ked ma to ešte sem tam pobolieva ... 😝

patrisha90
24. sep 2015

Ja som malá prvý sex v piatom tyzdni 🙂 trochu to bolelo,ale v pohode...teraz máme sex bez problémov

andrejko31
24. sep 2015

skusali sme to az po 6tyzdni,ale bolesti pretrvavali este 3 dni po sexe(ak sa to da nazvat sexom),takze este asi pockame,len nechapem preco je to bolestive,ked uz som podla doktora zahojena

patrisha90
25. sep 2015

V hlave máme tie bolesti ;) dlho nesexujeme,a potom bum....ako naj naj naj prvý sex