icon

Kedy už porodím?

nikola599
29. mar 2015

Ahoj zienky termín som mala 28.03.2015 a mala niak nechce ísť von . V utorok mam prísť znova a doktor uvidí ako ďalej. Niesom otvorena a krcok sa vôbec neskracuje kedy vás hospitalizovali v nemocnici. Mavam bolesti a tvrdne mi brucho ale nie sú práve kontrakcie citim ze mala sa tlaci mavam bolesti brucha a chybe sa dosť mali ste aj vy taký problém potrebujem sa postazovat niemu 🙂

Strana
z2
martul
31. mar 2015

@nikola599 Ahoj, tiež ťa idem potešiť, obidve moje deti som porodila 14 dní po termíne, a teda neviem mala som vyvolávačku pri oboch a rodila som 8 a 11 hodín takže neviem tými 2 hodinami by som si nebola taká istá.

petribela
31. mar 2015

Držím palčeky kto čaká bábo,,,ja som prenášala týždeň,potom som povedala dokimu že už viac nechcem že sa necítim dobre,,,našťastie išli sviatky tam mi dal vyvolávačku no nikdy viac,ale nenavyberáme si a malý mal už 4200g ostali všetci prekvapení ako som porodila že veľké bábo,,,,ale nabudúce by som to inak riešila,,najmä v našej nemocnici

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
petribela
31. mar 2015

@lusinda3 tak je lepšie keď sa vypýta samo,ale zase dlho predlžovať je zbytočné nakoľko dieťatko rastie potom je ťažší pôrod,,,kamošku nechali 2týždne a v poslednej chvíli voda zakalená,,,,ja by som neporodila ni o 2týždne nakoľko malý bol ako slon a nemohol sa mi posunúť dolu,ani plod.vodu mi nevedel spusiť,,,treba všetko konzultovať s doktorom a nie sa riadiť podľa druhých môj názor....ale určite všetko dobre dopadne

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
nikola599
autor
31. mar 2015

@anicka621 ja som už porodila normálne o štvrtej som išla do nemocnice a o 9:35 sa narodila vazila 4130 a dlhá 52 cm ale ten porod bol strašný a bolestivý horsi ako pri prvom ale som šťastná že ju mam už pri sebe a ze sme zdravé

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2