Kedy už porodím?
Ahoj zienky termín som mala 28.03.2015 a mala niak nechce ísť von . V utorok mam prísť znova a doktor uvidí ako ďalej. Niesom otvorena a krcok sa vôbec neskracuje kedy vás hospitalizovali v nemocnici. Mavam bolesti a tvrdne mi brucho ale nie sú práve kontrakcie citim ze mala sa tlaci mavam bolesti brucha a chybe sa dosť mali ste aj vy taký problém potrebujem sa postazovat niemu 🙂
Držím palčeky kto čaká bábo,,,ja som prenášala týždeň,potom som povedala dokimu že už viac nechcem že sa necítim dobre,,,našťastie išli sviatky tam mi dal vyvolávačku no nikdy viac,ale nenavyberáme si a malý mal už 4200g ostali všetci prekvapení ako som porodila že veľké bábo,,,,ale nabudúce by som to inak riešila,,najmä v našej nemocnici
@lusinda3 tak je lepšie keď sa vypýta samo,ale zase dlho predlžovať je zbytočné nakoľko dieťatko rastie potom je ťažší pôrod,,,kamošku nechali 2týždne a v poslednej chvíli voda zakalená,,,,ja by som neporodila ni o 2týždne nakoľko malý bol ako slon a nemohol sa mi posunúť dolu,ani plod.vodu mi nevedel spusiť,,,treba všetko konzultovať s doktorom a nie sa riadiť podľa druhých môj názor....ale určite všetko dobre dopadne

@nikola599 Ahoj, tiež ťa idem potešiť, obidve moje deti som porodila 14 dní po termíne, a teda neviem mala som vyvolávačku pri oboch a rodila som 8 a 11 hodín takže neviem tými 2 hodinami by som si nebola taká istá.