Kedy vám skončilo šestonedelie?
Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tym ked 600nedelie trvalo dlhsie ako 3 mesiace?
Ako riesim to s gynekologom, bral mi krv a aj ma pravidelne kontroluje so sonom. A vraj vsetko OK, na kyret to neni...
Len chcem vediet ci je nas viacej?
A kedy to uz konecne skonciiiii, cele leto budem behat s vlozkami?? 😒
Mne asi 5 tyzdnov. Podla mna by si mala skusit ineho gynekooga, nemyslim si, ze je to v poriadku tak dlho. 😉
Šestonedelie vždy trvá 6 týždňov, od toho je aj ten názov odvodený. Počas tých 6. týždňov dochádza v celom organizme ženy k zmenám. Čiže nie je to len krvácanie! zmena nastáva na pohlavných orgánoch, na maternici, v endokrinnom systéme - hormóny, nastáva pokles estrogénov a progesterónu a naopak zvyšujú sa hodnoty prolaktínu. A mnoho ďalších zmien a to aj psychických. A čo sa týka toho 3mesačného krvácania po pôrode michaela.g nie je to podľa mňa v poriadku, zájdi za iným gynekológom a to čo najskôr!!! 🙂
tiez si nemyslim ze je to v poriadku, skus ineho gyn. ja som mala pokoj po 5tyzdnoch
mne trvalo krvacanie len dva tyzdne, potom som mala jeden tyzden este spinenie, rodila som prirodzene, tri mesiace je naozaj vela, ale pevne verim, ze sa ti uz upravi..

mne trvalo ani nie dva týždne .... 😖 😖 😖 toto fakt nezávidím 😨