Koľko kilogramov ste nechali v pôrodnici?
Ahojte,koľko ste pribrali počas pôrodu ? A koľko ste stratili v pôrodnici a potom počas obdobia šestonedelí ? Ja som sa z váhy 68kg ( čo už som si vtedy hovorila že chcem schudnúť aspon 8kg😂😂) dostala počas tehu na váhu 87kg cca. Ledva chodím kĺby má bolia tak ako nikdy a keď si čupnem ledva sa sama postavím 🥹 Maly má vraj podľa usg 4000g týždeň pred pôrodom. Tak ja neviem😀
Pribrala 15 a po porode minus 8 kg.Doma som prvy pol rok pribrala dalsie 4 kg narazove jedenie, stres...a to som denne nachodila km.Schudla som az, ked mala 2 roky uplnou zmenou strsvy a cvicenim, a prestala som kojit
Pribrala som 29kg co som mala este odvahu sa vazi tyzden pred porodom,rodila som 10 dni po termine(zo 63 na 92kg) pri vyske 180cm to na mne az tak nebolo poznat ale pocitovo mi kolena klby dychanie nic nestacilo(naozaj neviem ako to zvladaju plus size zeny dlhodobo lebo ja som bola chodiaca troska s tolkymi kilami)
Utesovala som sa presne ze sak to necham v porodnici-prd makovy, syn mal 3550g placenta 800g a nechala som tam len 9kg😂zato dokonca 6nedelia som ,,vycurala,,(lebo fakt som bola hlavne zavodnena)dalsich 15kg a tie zvysne do dalsieho mesiaca.
Rodila som so 70kg a na konci šestonedelia som mala 62… teraz mám 59 po 6mesiacoch…
A pred otehotnením som mala 57
Zo 68 som isla na 92 v nemocnici ostalo asi 10-15 strasne som bola naliata s vodou postupne kojenim islo.dolu este nieco a potom ked mala.dcera rok zacala som zase cvicit a.vaha.sa.vratila na povodnu.

Pri oboch tehotenstvach som pribrala 25+-1 kg...v pôrodnici som schudla isto 15 kil, do konca 600nedelia som bola na mojich 58 kg. Dojcila som oba,tohto 2ročného, este dojcim.