icon

Koľko stojí cisársky rez na vlastnú žiadosť?

dominika2227
3. jún 2012

neviete prosim niekto kolko stoji cisarsky rez ked to doporuci lekar, a ked je to na vlastnu ziadost?

Strana
z5
adria88
21. sep 2016

@mariaaz ja som rodila pred 9 rokmi, teraz by sme chceli druhé bábo, ak sa podarí, čo by sme sa veľmi tešili, tak by som chcela asi prirodzene...no ak by bol nutný cisársky, tak dobre, ale sama by som o to nežiadala...

zara1357
Autor odpoveď zmazal
sonka1981
4. okt 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

možem vediet dovody, prečo chcete dobrovolny cisarsky rez? čo vas k tomu vediet? Strach, alebo chcete vychutnat tu novu vychytavku proti bolesti po porode?

adulka370
12. feb 2019

Milujem keď ženy ktoré.prezili sekciu teda cisársky rez či už plánovaný alebo spontálny píšu ako keby bol normálny pôrod skvelý,ja som teraz tehotná a jedného synčeka už mám rodila som ho prirodzene...a aj keď dieťatko svoje milujem neteším sa na pôrod je to strašne tie nezvládnuteľné bolesti a to som mala ešte aj epi. ktora mi zabrala tak minimálne že mi šlo do revu mne proste len na sekundu skrátila kontrakciu ale to bolo že som sa len stihla nadýchnuť a prišla hneď dalsia,dieťa sa tak točí derie von že máte pocit že Vám aj ústami vinde pľúca som si cítila na kľúčnych kostiach a najlepšie že keď máte nezvládnuteľnu kontrakciu príde doktor ktory.do Vás príde pichnúť prsty aby vedel kde už je dieťa a ako ste veľmi otvorena a to boli ešte dvakrát toľko.. potom príde samotný pôrod to sa už dako dá keď povie ideme rodiť trvá to tak Max 10min hádam keď už žena tlačí ale potom príde nárad sitie pretože ja osobne ani nemám známu ktorí.by nenastrihli..a keď má už toto žena za sebou tak ju nechajú vyspať a hneď na druhý deň má dieťatko ale žena po normálnom pôrode sa bojí ísť aj na veľkú čo je dole pozosivana nedá sa chodiť nedá sa sa sediet a toto trvá dva mesiace čo ženy po cisárskom už po štvrtom dní behajú ako keby nepresli žiadnou operácii žena po klasickom pôrode sa bojí aj tie dva mesiace..a to nevravím ešte aj o milovaní sa s manželom tam to trvá aj dlhšie niekedy pretože zena môže byť už zahojena ale vo vnútri má stale rany...a pri pôrode ešte zvyknú aj klystir robiť keď stihaju takže osobné keby môžem idem radšej na operáciu kde mi to dieta výberu a odtrpim si pár dní a mám to za sebou ako pôrod s bolesťami ktoré.sa nedajú ani popísať pokiaľ to žena nezažije a trápenia aj dva mesiace po pôrode.. mám aj kamarátku ktorá.porodila už a je po sekcii a vysmiata je super stará sa už o malého a všetko má za sebou spokojna

Strana
z5