Koľko vás bolela ruka po vybratí flexily - kanyly z ruky?
AHojte
som po cisarskom, mala som 3 dni v laktovej jamke flexilu, od prveho dna ma to bolelo, potom mi to po 3 dnoch prepichli na inu ruku na zapastie, tam uz OK... uz je to vyse 10 dni a mna ta ruka v laktovom zhybe boli stale viacej, bojim sa , ze tam mam zapalenu zilu, ale nikto mi to nechce verit.. Po vybrani tej flexily som mala tu cast akoby vcucnutu dnu, priehlbina tam bola, ta uz zmizla, zostala len taka mala v miest vpichu..
Bolest je krcovita, silna, hlavne ked ruku vystieram.... citim tam aj zatvrdnute, ale navonok nemam nejako extra nic nervene, pride mi to , ze je to nieco skor v hlbke.. boli ma ta ruka smerom hore, aj smerom dole k pazuche pozdlz bicepsu....taka tahava siilna bolest, ked idem vystriet ruku, strasne strasne to boli.. ako krč..... rano mi to prislo aj trochu teple...oproti druhej ruke, ale zase nie je to horuce vyslovene...
Mali ste to niekto? je to normalne ,alebo mam nastojit na nejakom vysetreni predsalen?
Pichali mi 12 dni po porode fraxiparin, ale uz som treti den doma ... a bolest neustupuje, skor naopak...
@katrin21 ahoj, prosím ťa, ako dlho ťa bolela ruka, lebo ja mám tiež ten istý problém ako ty? stačí si na to dať tvaroh a to mi pomôže? ďakujem

@deniska0000 ach boze, aka si ty mudra.... mala som tam angiologom diagnostikovanu tromboflebitidu a bolelo to ako fras ! pomohli mi az tvarohove obklady, ktore mi tu poradili na MK... ale jasne, to nic nie je, jasne, nedostatok magnezia :D :D to ma pobavilo najviac, kedze mi ho v tom case natieklo do zily uz v nemocke tolko, ze sa to ani spocitat neda, kvoli vysokemu tlaku...ale skoda reci.. asi si to nezazila tak nehovor...
Kratko po mne sa to stalo aj kamoske, mala to tiez brutalne, az mi plakala do telefonu od bolesti a tiez jej nikto neveril. a tiez jej zabral az tvaroh, ktory som jej po mojej skusenosti odporucila....ale OK, sme citlivky... hysterky.... OK...