icon

Kŕčok mám skrátený a som otvorená na 2 prsty

zuzuk22
19. dec 2013

Ahojte . Včera som bola na kontrolu . Zajtra mi začína 40 tt . Vsetko bolo ok na dva prsty otvorena . Krcok skrátený . Este ako ma vyšetrovala povedala aby som sa nezlakla ze možno budem trochu krvácať . A dnes ráno som šla na wc a vyslo zo mna daco krvavé . Ale bolo to take husté dost hlienove tak neviem teraz ci to bola ta zatka alebo to som som den predtym bola na kontrole . A od rana ma dnes boli aj tak cudne brucho ake ked som mala krami dostať . A celé tehu ma nic nebolelo. Tak neviem ci sa to uz blíži alebo plány poplach .

Strana
z2
luba28
20. dec 2013

@zuzuk22 no ako???este si doma????

zuzuk22
autor
20. dec 2013

@luba28 ahoj . No este stale . 😠 uz dufam ze vydrží aspon teda do Vianoc vnútri 🙂 nech som doma na Vianoce . Ked uz doteraz tam vydržal . 🙂 a termín mam 27 aj tak tak uvidíme ved . Sem tam este zo mna vyde trochu ten hnedý výtok zelatinovy 😀 ale brucho ako pri kramoch ma uz neboli . Takze uvidíme co bude ďalej .

luba28
20. dec 2013

@zuzuk22 noo,to by bolo dobre,keby tam ostal kde je,.... 🙂 drzte sa,.....

zuzuk22
autor
20. dec 2013

@luba28 dakujem 🙂

zuzuk22
autor
20. dec 2013

@luba28 a nevies mi prosím ta poradiť aka poisťovňa je dobrá pre bábätko ? Uvazujeme nad úniou alebo dôvera . A kedy po porode to treba ísť vybaviť ? Dakujem 🙂

luba28
20. dec 2013

@zuzuk22 ak sa male narodi tak pojde manzel najprv vybavit rodny list a potom poistovnu naraz,aby uz detskej doktorke ste vsetko dali a mohla potom prist,...my mame vsetci vseobecnu,ja som toto neriesila,....

zabka4
20. dec 2013

ahojte ja sa tiez pridam. čakame druhe babo, no prve som rodila vyvolavackou a teraz je to pre mna nieco nove. doobeda ma cely tyzden tak picha v bruchu a tlaci aj na mechur aj na konecnik ale poobede to prestane. no skoro stale mi tvrdne brusko aj z hora. stale mi odchadza biely vytok, co mi povedal doktor ze ide o zatku. citala som tu ze ked praskne plodova ze to urobi puk. to je normalne mocut, alebo citit to prasknutie. Termin mam az na konci roku.

denuss
21. dec 2013

@zabka4 ahoj🙂ja som citila vnutri take prasknutie (nieco ako ked ti pukne stavec, ale citis to v bruchu).. myslim, ze pocut to nie je, ale citit riadne, je to take divne...urcite to spoznas🙂a zacne sa hned liat z teba..ale mnohym zenam ani sama nepraskne, robia to potom v porodnici..drz sa

zabka4
21. dec 2013

@denuss aha tak dufam to spoznám. no teraz ma nesmierne picha v podbrušku. rano ked som sa zobudila som mala tlacenie na konecnik a teraz mi zacina pichanie ale citim to az medzi nohami. a posledny tyzden sa mi stava ze mi vystreli krč z maternice cez bedrovy klb do stehna. a hlavicku citim ozaj velmi nizko.uz sa to blizi?

zuzuk22
autor
26. dec 2013

@denuss
@luba28
@martinusik91
@denisafono ahojte prosím vás ked ma boli brucho ako ked som mala dostať krámy tak nemusím ísť este do porodnice nie ? V noci ma začalo a aj teraz cez deň a trosku zo mna zasa začal vytekat ten hustý výtok jak zelatina hnedej farby . Zajtra mam termín a ráno mam prísť aj do porodnice za mojou dr som s ňou dohodnutá , tak dovtedy uz hadam vydržíme . Co by ste mi poradili ?

luba28
26. dec 2013

@zuzuk22 moooja,nikam nechod az kym to nebude kazdych 5-10 🙂 minut tie bolesti,lebo prides a aj tak len lezat tam budes,.....drziiim prsty veeelmi,... 🙂 .

zuzuk22
autor
26. dec 2013

@luba28 dakujem 🙂

denisafono
26. dec 2013

@zuzuk22 ja som zacala citit bolesti vecer o 20h o pol stvrtej rano som zobudila mm a isli sme do nemocnice, cestou som mala kontrakcie kazde 4min. Rano o 7h som bola otvorena na 3,5cm vodu mi pustili o 9,30h potom som isla na porodny box a Karin sa narodila o 12h45. Takze ak ti neodteka voda tak staci pri kontrakciach 5min. Ale ak si si nie ista ci voda nahodou "nekvapka" daj si vlozku a chod do nemocnice.

martinusik91
26. dec 2013

@zuzuk22 no podla mna nemusis este nikam ist ja som zacala mat take bolesti o 5 rano a porodila som o 7 vecer a do nemocnice som isla rano ale to preto ze som mala krvavy vytok. podla mna v pohode do rana vydrzis drzim palce 😉

Strana
z2