Krvácanie a zapáchavý výtok 4 týždne po pôrode. Poradíte?

radusanight
26. apr 2014

som dnes presne 4 týzdne po porode počas porodu ma dosť roztrhlo na všetky strany aj dovnutra museli mi to všetk šiť nič ma dnes už nebolí občas zabolí už aj stehy mi vipadávaju ale stále krvácam síce nie moc ale predsa a niekedy mám aj taký zapáchajúci vítok je to normálne mali ste to niektorá dokedy ste to mali ? Vopred dakujem za odpovede a rady .

sarinka123
26. apr 2014

Takto az nie, tu ti asi rada nepomoze, chod k lekarovi, nech ta pozrie.
Neodkladaj to, nech ti nieco vnutry nezahnisana, nezapali.
Mne nezapachalo nic a po 4 tyzdnoch som uz ani nekrvacala, ked tak, len minimalne.

mamulka211
26. apr 2014

Ak je to taky sladkasty zapach tak to je normalne, pokial nemas bolesti.

romanettka
7. máj 2014

Skvelé mydielko pre bábätká, aj ich maminky:
Aloe je známa svojimi čistiacimi a zvlhčujúcimi vlastnosťami a pôsobí ako kondicionér, čo z nej robí dokonalý základ pre naše tekuté mydlo Aloe Hand & Face Soap. Je biologicky odbúrateľné, má regulované pH a nie je dráždivé, je dostatočne jemné na každodenné umývanie tváre, rúk alebo celého tela. Je v nádobke so šikovnou pumpičkou s jednoduchým používaním; tento príjemne voňajúci výrobok môžu používať všetci, dospelí i deti. Aloe Hand & Face Soap je bohaté, perleťové, zvlhčujúce mydlo na tvár a ruky s veľkým obsahom aloe. Vytvára bohatú penu, ktorá sa ľahko aplikuje a odstraňuje. Aloe Hand & Face Soap, zanecháva pokožku čistú s príjemným, hodvábne jemným pocitom, minimalizuje pritom podráždenia, ktoré sa môžu vyskytnúť pri niektorých tuhých mydlách.

• zloženie typu „žiadne slzy“
• zvlhčujúci čistiaci prostriedok
• jemný a nedráždi
• zásobník s pumpičkou

A ešte, maminky v období šestonedelia, to bude s potením dost silné, a pre dojčiace maminky aj náročnejsie, kedže sa nesmú deodoranty s alkoholom vsetko prechádza do mliecka tak ponukam zdravsiu alternatívu
Poďme na to zdravšie, prečo nevymeniť svoje veci ktoré dennodenne používame za zdravšiu variantu? Ja vám napríklad pár ponúkam ... Deodorant: Keď stúpa teplota a sme pod vplyvom stresu, je to ideálny prostriedok na zlepšenie sebadôvery, ktorý nám pomáha udržiavať pocit sviežosti od začiatku dňa. Tyčinka Aloe Ever-Shield Deodorant poskytuje účinnú celodennú ochranu proti pachu potu v podpazuší a môže sa aplikovať priamo po sprchovaní bez pocitu štípania. Táto jemná formula so stabilizovanou aloe vera neobsahuje žiadne drsné alebo škodlivé antiperspirantné hliníkové soli, ktoré sa nachádzajú v mnohých ďalších dezodorantoch dostupných na trhu. Hliník je toxický kov. Hlavné účinky priveľkého množstva hliníka sa prejavujú, ako sa zdá, na centrálnom nervovom systéme a v niektorých prípadoch je nadmerné množstvo hliníka v tele spojené s Alzheimerovou chorobou (t.j. presenilná demencia). Môže tiež narušiť hladinu vápnika v tele, pretože vplýva na činnosť prištítnej žľazy. Priveľa hormónu prištítnej žľazy môže viesť k vysokému obsahu vápnika v krvi, čo sa spája s bolesťami kostí, psychiatrickými symptómami a zápchou. Sme hrdí na to, že vám prinášame výrobok, ktorý eliminuje tieto riziká bez toho, aby sa znížila jeho kvalita. Praktický tvar umožňuje, aby ste Ever-Shield mohli použiť presne tam, kde treba. Vďaka špeciálnemu zloženiu deodorant ľahko kĺže po tele a nezanecháva škvrny na odeve. • bez alumíniových solí - prevencia rakoviny prsníka • nezanecháva škvrny na šatách • môže sa použiť priamo po holení a navoskovaní
Pre bližšie info IP

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre