icon

Kto mi pomôže s bývaním po pôrode?

nikuskainak
3. aug 2017

Dobry den mile maminy prosim viete pomoct mamine ktora po porode nema ist kam.priatel je zo zahranicia a ja na slovensku nemam nikoho na koho by som sa mohla obratit. Po porode budem musiet vybavit potrebne papiere pre babetko a potom vycestujem. Prvy mesiac na slovensku budem musiet ostat ☹ vecicky aj vsetko ostatne mam.. do krizoveho nechxem ist ☹

Strana
z2
alex49
4. aug 2017

hlúpa žena si jedine ty, takéto trúby by nemali mať prístup na net, spýtaš sa blbosť, ženy sa ti snažia poradiť a aj tak sú blbé oni, nemám slov

katarinamarkova
4. aug 2017

@nikuskainak ak je priateľ zo zahraničia a ty si tu na SK stratená, prečo sem potom na mesiac s mimčom vôbec chceš chodiť??
bývaj u priateľa v zahraničí, odroď v zahraničí, vybav papiere tam! Mimochodom aj keď odrodíš na slovensku a následne budeš bývať mimo SK, rodičovské dávky musíš na SK zrušiť a žiadať v krajine svojho pobytu. seba musíš poistiť v zahraničí, tak ako aj dieťa. všetko by si po tom mesiaci musela vybavovať nanovo v zahraničí a na SK rušiť.

Ak teda nemáš na SK trvalý pobyt a akože papierovo by si bola tu....čo ale asi nie, lebo tu nemáš nikoho a žiadne ubytovanie.

Napadlo ťa to???

Strana
z2