icon

Ktorá kočka bude mať pri pôrode manžela?

wladka20
10. júl 2013

bude pri porode aj manzel

dai
10. júl 2013

bol pri oboch - chcel byt, nebranila som mu - ma z toho zazitok a celkom rad o tom rozprava kamaratom🙂 samozrejme v takej chlapskej verzii😉

alexis13
10. júl 2013

pri prvom som mala, je to na nezaplatenie, pri samotnom tlaceni vybehol von /tam nechcel byt/ co bola len minutka a hned sa vratil, a aj potom tie dve hodky po porode bol so mnou, odporucam, teraz pri druhom neviem kto bude pri mne chcela by som tiez mm

rora
10. júl 2013

Moj chlap chcel byt, sice ja som ho tam nejak nevnimala 😅 😅 ale padlo to na "uzitok" lebo sam uznal ze je dost "drina" priviest na svet dieta.... dovtedy si myslel ze je to brnkačka ako vo filmoch, namalovana upravena mamina parkrat vzdychne,zatlačí a privedie na svet krasne ciste babatko 😀 a ono to bolo inak, napatie,strach, bolest,krv,krik.... 😀 😀

renca55
10. júl 2013

aj moj manzel by chcel byt pri porode 😉

martinka0031
10. júl 2013

Ahoj,ak chce ist tak ho určite ber 🙂 🙂 moj muz bol pri 2 porodoch a ja som si nevedela vynachvalit oporu niekoho blizkeho 🙂 🙂 😉

dadka28
10. júl 2013

mala som manzela pri oboch,pre mna na nezaplatenie...a teraz stale rozprava vsetkym kamaratom,ze odporuca kazdemu,nech si to pozru-lebo nemaju ani sajnu muzi o com to je...jasne ze hoc aj bol pri tom,to neznamena ze vie co to porod je,ale pre mna neskutocna pomoc vo vsetkom-a hlavne nebola som na to sama....ja velmi velmi velmi odporucam-je to fakt na nezaplatenie... 🙂 🙂 🙂

marcelatje
10. júl 2013

Keď som mm oznámila že pri pôrode chcem mať dulu povedal že v ŽIADNOM PRÍPADE že tam bude ON! 😀 😀 😀 😀 Nakoniec to však celé dopadlo úplne inak. Ja som rodila akútnou sekciou a on bol rád že dobehol na poslednú chvíľu keď malú odvážali na novorodenecké 😒

mamiedi
10. júl 2013

Ja som tam chcela mat manzela,aj ked on to nechcel. No nakoniec mi masiroval chrbat 13 hod.a pri sanotnom porode nemohol byt,lebo som mala cisarsky...

monhla
10. júl 2013

Pri prvej dcérke to manžel nestihol a pri druhej bol celú dobu. Bol mi veľkou oporou. Určite ho budem chcieť mať pri sebe pri treťom pôrode.
Mali sme však dohodu, že na "vzdychárni" bude ale pri samotnom pôrode si to môže rozmyslieť, keby cítil, že je to na neho moc. Našťastie to zvládol 😀 😀 😀

wewe22
10. júl 2013

pri prvom porode bol bolo to super pri druhom nie bol to CR a na treti nemohol bo bol chory za seba mozem povedat ze neviem ci je lepsie mat ho pri sebe alebo nie ma to aj vyhody aj nevyhody

l_e_n_o_c_k_a
10. júl 2013

Manzel bol pri porode a bol mi velkou oporou.

magimary
10. júl 2013

môj drahý manžel bol pri všetkých pôrodoch od začiatku až do konca (rodila som vyše 16hod., 4hod a 9hod.+2hod.po pôrode) a ja som mu za to nekonečne vďačná, bez neho by som mala z ťažkých pôrodov traumu asi 100násobnú...
išiel tam úplne automaticky a prirodzene, nepotreboval žiadne (moje) volanie, akurát pred prvým pôrodom bol chvíľu v miernom napätí, či to zvládne...

silsil
10. júl 2013

MM tiež bol, a jednak mi bol obrovskou oporou, stale bol pri mne, pomahal mi, držal ma za ruku, ovieval vejarom (rodila som ked bolo 37st) masiroval mi chrbat...a bol to aj pre neho uzasny obrovsky zazitok 🙂 a cele sa to zbehlo veľmi rychlo, za 1,5h (od kedy sme sli na salu) bol maly na svete :P a až po porode som zistila ze videl viac nez som si myslela..ale nijako mu to neublizilo :P

linda20111
10. júl 2013

Aj ja odporucam, pokial manzel chce tak urcite ho zober. Moj bol pri mne a velmi mi to pomohlo, lepsie som sa citila ze som tam mala blizkeho cloveka.

andreasiskova3
10. júl 2013

Ja budem mať určite, aj pri prvých dvoch bol a mal z toho veľký zážitok. Pochopil aj to, že to nie je len prísť do pôrodnice a potlačiť a dieťa je na svete. Bol pri mne celý ten čas a ešte aj po, cítila som sa výborne. Ani si neviem predstaviť, že by tam nebol, asi by som sa cítila veľmi osamelo a smutne pri takej veľkej udalosti a sama. Určite to odporúčam. Ja som potom bola zas pri sestrinom pôrode, lebo jej manžel bohužiaľ nebol na Sk vtedy. Aj ja som mala zážitok 😀 .

lucka1987
10. júl 2013

moj spociatku nechcel / hrdinsky sa tvaril, ze to nie je nic pre chlapov / no ked sa blizilo k porodu zistil ze takmer vsetci jeho kamarati a kolegovia boli pri porode a opisovali mu ten zazitok a tak pred porodom si to rozmyslel, ze pri porode chce byt ... zial ked ma to chytilo bol mimo sk 😒 no co uz.. snaha bola

cerstvamamina
10. júl 2013

môj aj chcel ísť, ale nevydržal to tam... bol tam asi 5 min. ale teraz pri druhom sa tam chystá znova :D

sandrika1986
10. júl 2013

Môj muž chcel byť sám od seba pri oboch pôrodoch. Pri prvom mu to nevyšlo, nestihol to, vtedy bol akurát na ceste domov z cudziny, kde bol pracovne. Pri druhom pôrode už bol, bol mi oporou a bola som rada, že tam bol spolu so mnou. Pôrod bol veľmi rýchly, po prijatí na príjem v noci som do 35 min porodila 🙂

tova
11. júl 2013

ani bol, bola to samozrejmost pre oboch. Pocas porodu na izbe kde ma neskor previezli cakala uz najblizsia rodina.

digysa
11. júl 2013

Manzel bol pri obocho porodoch....dokonca asistoval lekarovi a videl VSETKO. Ja som bola taky posera, ze mi museli deti najskor ocistit od krvy, az potom so ich mohla vidiet...

svenka
11. júl 2013

manzel bol pri oboch porodoch a velmi mi pomohol... boli sme spolu aj pocas prvej doby, cele to bolo dlhe, takze sme si to odtrpeli a predychavali spolu... bolestivy, ale krasny zazitok 🙂

whiterosses
11. júl 2013

moj priateľ bol pri pôrode, prišiel ráno po vizite a robil mi spoločnosť, sprchoval ma ..je to veľká podpora :D myslela som si, že sa mu zhnusím ..ale nie, on je veľmi rád že pri takej príležitosti mohol byť! naozaj je s toho šťastný, a ked som videla jeho pohlad namňa a na malú ..niečo krásne, aj slzička mu vybehla :D a tiež chcel ísť sám od seba k pôrodu, u nás to bolo tak že najprv chcel. a ked sa dopočul že sa zato platí tak dlho rozmýšlal, kamarátka rodila 4dni predomnou a hovorila že je to veľká podpora a tak ..no hned si to rozmyslel, a povedal že chce byť pri tom a basta :D :D :D a som rada, že mohol byť pri tom

lesana88
11. júl 2013

Bol, a odvtedy mam pocit, ze sa ku mne sprava s vacsou uctou a respektom 🙂

jankastubka
11. júl 2013

Moj najprv nechcel byt, ale som ho napokon presvedcila, ze ja sa tiez bojim a potrebujem oporu. Prezil to v pohode a mne to naozaj pomohlo. Po porode sme spolocne posielali smsky este zo salu. Potom mu vsak kazali odist lebo som dost krvacala a museli ma vycistit. Vtedy sa o mna strasne bal, ze ma strati.

tinkaw
12. júl 2013

Hlavne ak si prvorodicka, je to super. Moj manzel mi bol VELKOU oporou🙂

radusiq
12. júl 2013

Moj nechcel byt, neznasa pohlad na krv. Ale musela som mat planovanu sekciu, a slubili mu ze ked ostane sediet pri mojej hlave nic dole neuvidi, tak siel a bolo to na nezaplatenie. Ked drobceka vybrali, siel so sestrickou povazit a ocistit a kym ma zasivali drzal ho v naruci pri mne 🙂 najkrajsi zazitok, ani on si uz nevie predstavit ze by tam nebol...

anniera
12. júl 2013

Ja som manželovi povedala že ak chce môže ísť k pôrodu. Chcel. Bol pri obidvoch a bolo to super. Aspoň videl, že to nie je med lízať 😀