Ktoré sú najlepšie popôrodné vložky?

pimpulienka
29. apr 2010

Maminky prosím poraďte mi čo najlepšie pôrodnícke vložky, jemné, savé, dlhé.., ktoré budem potrebovať do pôrodnice a ešte otázočka koľko balení?

mackopuf
29. apr 2010

ahoj pimpulienka- najlepsie su take velke,ktore dostanes v zdravotnickych potrebach. Predavaju sa na kusy. Ja som ich mala aj po prvom porode a bola som spokojna 😉 . Teraz som si kupila 15 ks,vsak vzdy sa da dokupit,ako by ti mali ostat 😵

pimpulienka
autor
29. apr 2010

mackopuf a tie Samu, čo je balenie po 20 ks? tie sú aké? zdajú sa mi nejaké malé..

tictactoe
29. apr 2010

mne sa tiez velmi osvedcili tie velke co este pouzivali nase mamy 😉 ale 15??? nie je to malo 😀

mackopuf
29. apr 2010

no tie som si tiez kupila jedno balenie,ale tie skor budes potrebovat pred porodom,lebo sestricka ti bude casto brat tu vlozku a liat tam taku vodicku,aby zistila ci ti neodteka plodova voda...aspon mne to tak robili,takze pod chvilou si budes musiet dat novu a na to stacia aj take male..Potom som ich vyuzila v sestonedeli,ked uz som menej krvacala.

mackopuf
29. apr 2010

tictactoe-vsak som pisala,ze vzdy sa da dokupit 😉 ,nechcem ist do porodnice s batohom ako svet 😀 😀 😀 . Ale to vsetko zalezi od toho,ako krvaca zena po porode. Vsak uvidim,pri najhorsom bude manzel bezat kupit dalsie 😵

pimpulienka
autor
29. apr 2010

tictactoe a tie v zdravotníckych tie veľké?

claudinka
29. apr 2010

pimpu a kde sa chystas rodit?

pimpulienka
autor
29. apr 2010

claudinka na Antolskej budem rodiť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre