Ktoré dojčenské fľaše najlepšie napodobňujú prsník?
Ahojte, chcela by som poradiť aká fľaša je najlepšia alebo akú mate overenú ktorá napodobňuje prsník a musí z nej bábätko ťahať. Chcem si zobrať do pôrodnice preistotu nejakú fľašku. Zatiaľ som si kúpila tu lansinoh cumlík S len sa mi zdá že to aj tak kvapká, alebo mam kúpiť cumlík XS ? Alebo nejaká iná fľaša ak budem potrebovať bábätko dokrmit. Ďakujem
Neviem velkost, ale vyuzila som Lansinoh pri 3 detoch, kupila som len tak podla vizualu ze mi prisla ok 😁
Neviem velkost, ale vyuzila som Lansinoh pri 3 detoch, kupila som len tak podla vizualu ze mi prisla ok 😁
@anonym_9db0b4 a fľašku ste používala aj pri kojeni ? Nepokazilo vám to dojčenie ?
@anonym_9db0b4 a fľašku ste používala aj pri kojeni ? Nepokazilo vám to dojčenie ?
@anonym_autor a teda neviem ako u vas, ale v porodnici davaju ich flasky. Neviem si predstaviť že budu vyvarať zvlasť tvoju a potom ti davať len tu popri milion flaskach a novorodencoch
@anonym_autor ano, odmalicka, schvalne som deti ucila aj na flasku (cize raz za cas im davala moje mlieko aj z flasky), pre pripad ze niekde musim ist bez dietata a pod, aby ho dokazal nakrmit aj niekto iny. Ziadne kojenie mi to nepokazilo. A aj cumlik mali vsetci od prvych dni.

@anonym_autor prvu som kojila ale teraz som pre druhe kupila anti colic avent