Ktoré vložky po pôrode sú najlepšie?
Aké sú podľa vás najlepšie?
Mne sa tie z Tesca veľmi nepozdávali, ale pár dni som vydržala, potom mi stačili naturella vložky.
Ja som tie pôrodnícke používala len v pôrodnici, doma som používala Always (take ako ked mam menštruáciu)
Ja som mala zo zdravotnickych potrieb tieto http://www.babytip.sk/hygienicke-a-kupacie-potr.... Boli super. Su dlhe a bez lepiaceho pruzku. Mala som aj z tesca, ale tie neboli take dobre. Doma som uz pouzivala potom alwaysky 🙂
V porodnici som pouzivala tie tesco poporodne,su super,aj cena dobra...no a po prichode domov som pouzivala naturella tie hrubsie,neskor tensie 🙂
Ja som kupovala v lekarni, mala som znacku bella. Na porodnu salu a na noc na prve dni boli super tie velke, na den som mala strednu velkost. Po 5 dnoch som pouzivala uz normalne, take na ake som bezne zvyknuta 🙂
Najlepsie boli tie tesco nocne, pretoze sa nelepia zospodu na pokozku, co je na nezaplatenie, ak mas sitie. Ja som na tom ficala skoro mesiac
Hneď po pôrode do pôrodnice jednoznačne Tesco - taký ružový obal, sú to špeci popôrodné, majú ich pri detských veciach (cumlíky, kozmetika, bábätkovské hračky) - na spodných regáloch, treba sa zohnúť 😉 Mne tie zo zdravodníckych pomôcok - SAMU - nevyhovovali. Doma už bežné.
tie tesco vložky sú síce veľké ale mne sa hneď zdeformovali a bola som zatečená na krajoch aj tak...mne najviac sedeli dve obyčajné z pôrodnice erárne...tie boli aspoň tvrdé a neohýbali sa toľko...
..akekolvek a staci 1 balik. Ak by si v porodnici nedostala erarne, rodina rychlo dokupi v lekarni. Doma si aj tak uz das normalne..
Hneď po porode čo najhrubšie. do niekoľkých hodín veľké krvácanie prestane a potom Ti budú stačiť aj normálne vložky.
myslite ze povolia napr nocne always, ktore saju dobre a su aj velke? lebo tie co som si kupila v lekarni so hrozne, sak to su obycajne Lidie ktore sa zdeformuju a budem ako partizan spipnava

tescovske poporodne, dobra cena aj kvalita v pohodke 🙂