icon

Mala ste niektorá bolesť rodidiel pred pôrodom?

veronika240
3. nov 2011

Ahojte.Mám necelé dva týždne pred pôrodom a strašne ma bolí celý spodok, neviem pomaly ani prejsť na WC...Mala to niektorá z Vás?Ak hej ako ste to riešili?Je to prvé tehotenstvo

sue
3. nov 2011

@veronika240 áno...a nijak sa to nedalo riešiť...to je normálne, žťe už ťa všetko bolí...a rodidlá sa pripravujú na pôrod - snaž sa to vnímať tak,že telo sa pripravuje na to,že čoskoro budeš rodiť...držím palce...

evka4
3. nov 2011

@veronika240 ahoj, tomu asi nezabranis, musis len vydrzat . ja som to mala tiez a jedine, co mi pomahalo v momentoch, ked to bolelo najviac, bolo sadnut si, pripadne lahnut a oddychovat.

veronika240
autor
3. nov 2011

Ďakujem za odpovede.. 🙂

zlatusik28
3. nov 2011

@veronika240 áno, a aké 🙂

madamebutterfly
3. nov 2011

Ja to mam a niekedy sa to neda vydrzat hlavne pri vstavani z postele alebo vychadzani z auta. Ale co som si vsimla ze po sexe sa citim lepsie neviem preco 😀

dedian
16. feb 2012

dievčatá ja som v 21 týždni a posledné dva dni sa mi tieto bolesti objavujú... ak ste tiež tieto bolesti mali, ako dlho pred porodom sa vám objavili... mala som ich aj pri staršom synovi ale nie takéto intenzívne...

cakova
13. feb 2013

ahojte ja som po serklazi-zasitom krcku,cakam neplanovane stvrte babatko,som v 26 tyzdni ale po serklazi 3 tyzdne.Tiez mam problem ze ma boli cely spodok,akoby trpne.Je to normalne,nalez som mala hranicny CK27mm a klenby vyplnene,ale nedozrete.Mam nariadeny kludovy rezim a aj oddychujem.Asi je to tym ale chcela by som vediet ci stym ma niekdo skusenosti.Tuto bolest si pamatam,no neviem ci teraz nieje nejako priskoro.Pri tretom dietatku som bola tiez zasivana a pri predoslych dvoch nie,ale hospitalizovana pre otvaranie,tiez ma to tak bolelo,ale musela som lezat dva mesiace v nemocnici.ak mi viete niektora poradit,ci je to ozaj len tym aky mam nelez,alebo sa to zhorsuje a hrozi ze porodim?Brusko pritom netvrdne ani nejako mimo,sem tam sa dietatko ulozi a mam tvrdsie ale to trva par sekund,len ked sa natlaci na niektoru stranu bruska az do spicu,to je normalne.